Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti 36 év korkülönbséggel lehet e probléma mentes házasság? Én 23 éves vagyok a párom 59 éves. Jelenleg jónak mondhatom a szexet, De mikortól fog ez változni?
Elég perverz lehet a pasas, hozzá képest a 23 éves még kislány, és mennyi volt amikor megismerkedtek?
Szerintem az se véletlen hogy felmerült a kérdés, a legtöbb ember azért érzi hogy ez így nem normális, de persze attól még működhet egy ideig.
"fiatalon leszel özvegy"
Vagyis az 50 eves faszi ven trotty, az 50 eves no meg "fiatalon" lesz ozvegy.....
38F incel
Nekem 12 évvel volt idősebb az egyik exem, ez volt a legnagyobb korkülönbség. Már itt is akadtak bőven problémák a korkülönbség miatt, pedig ő akkor még csak a 30-as évei végén járt. Ráadásul ahogy már többen is írták előttem, én sem tudok pasiként tekinteni a 60 körüli korosztályra, ők már nekem is "bácsik" (ahogy valaki fogalmazta is).
És az, hogy csak egy dolgot emeltél ki - azt sem valami meggyőzően -, így szerintem te is tudod, hogy ennek a kapcsolatnak nincs sok jövője.
Nem lehet megjosolni ki meddig es mit bír. Lehet 25 év mulva is működni fog még, de lehet hogy mar csak 3 évig. Lehet par év múlva ugy leromlik az egeszsege hogy tényleg ápolhatod. De még az is lehet te robbansz le előbb 40 évesen.
Ha csaladtagokbol akarsz kiindulni akkor meg az övet nézd ne a sajatodat. Mert ha mondjuk mindket szülője meghalt hatvanpár evesen rakban, akkor minden esélye megvan hogy ő is megfog. Ha a szülei még túraznak, akkor meg arra van esélye.
Nekem amugy egyszerűen nem lenne ehhez gusztusom. Raadasul az idősebbeknek van egy jellegzetes szaguk, ami független attol mennyire tiszták...
Nem az elfogadásról van szó, hanem kikérte a véleményeket, és mindenki leírta hogy miért nem működne ez az egész. A homik között működik, ha mindketten homik, néger+fehér között is működhet. De nagypapa és unoka között csak akkor működhet ha a kérdező kb.28 évesen lemond a szexről, elfogadja hogy valószínűleg nem lehet gyereke, és hobbik, szórakozás helyett ápolónősködni fog.
A kérdező meg nem 50 évesen lesz özvegy, hanem 33-35 évesen.
Nem is biztos hogy a szexxel meg az egeszseggel lesz a legnagyobb probléma. Oriasi a generácios különbség. Én a 38 évemmel mar sokszor nem értem a huszonéveseket, teljesen másként gondolkodnak, más az értékrendjük. Es ez csak tizenpár ev, nem 36!
Ettől függetlenül mindig is voltak es lesznek is extrém korkülönbséggel működő boldog házasságok. Ára a korai özvegység, de hallottam olyat aki azt mondta igy is megérte, mert nagyon szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!