Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire beszédes a párotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire beszédes a párotok?

Figyelt kérdés

Ha elmentek pl.étterembe, azon kívül, hogy milyen finom a kaja, miről tudtok beszélni?

Vagy otthon. Mindig van miről beszélni?

2023. máj. 29. 23:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, hogy normális-e ez. Itt is írták hogy akivel nem lehet beszélgetni az nem a párja...
2023. máj. 30. 09:25
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Jajj, nem, ez hulyeseg.

En intro vagyok tarsasagban, de a parommal extro, o viszont nagyon intro is meg borzasztoan csendes ember, meg velem is. Altalaban en fecsegek, ha kerdezem, hogy milyen volt a napja akkor az a valasz, hogy jo/rossz/turheto. Persze idonkent azert kifaggatom alaposabban is, de ahhoz az kell, hogy KONKRET kerdeseket fogalmazzak meg. Hol dolgoztatok, mit dolgoztatok, stb. Ot nem zavarja a fecsegesem, imadja hallgatni.

Megis osszeillunk a csend ellenere is, regrn en is azt hitt, ha nincs folyton tema akkor nem jo a kapcsolat. De o megmutatta, hogy folytonos beszelgetes nelkul is erezheted ugy, hogy a masik ismer kivul-belul.

2023. máj. 30. 09:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Ismerjuk egymast nagyon is:) azert ez megnyugtato, koszi 12-es!!
2023. máj. 30. 10:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Bármiről tudok beszélni a párommal, ha szeretnék. De simán lehet, hogy elmegyünk egy étterembe és végig csendben vagyunk. Nem kínos csend, hanem békés csend.
2023. máj. 30. 11:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Velem meg a szeretteivel beszédes, idegenekkel nem. Én vagyok a szociálisabb, de ha beszélgetünk ő beszél többet :D
2023. máj. 30. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Én ezt a csend-pár vonatkozást úgy mondanám inkább, hogy mikortól nem kínos már a csend, akkortól igazi a kapcsolat.

Mi tudunk beszélgetni is, de csendben lenni is. Nem vagyunk túl szószátyárok egyikőnk sem, de nekünk így a jó.

Elmegyünk egy étterembe mondjuk, akkor van hogy csendben vagyunk. De van, hogy beszélgetünk ami eszünkbe jut. Otthoni dolgok, történtek...bármi amiről otthon is beszélnénk. De van, hogy nincs miről, csak meglátunk egy festményt, akkor arról, vagy épp az étel/itallapot beszélgetjük, az éttermet hogy néz ki...

Itthon sem jár folyton a szánk. Sőt. Sokszor kifejezetten szeretünk csendben lenni.

2023. máj. 30. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!