Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire beszédes a párotok?
Ha elmentek pl.étterembe, azon kívül, hogy milyen finom a kaja, miről tudtok beszélni?
Vagy otthon. Mindig van miről beszélni?
Az én férjem extrovertált, én vagyok intro 🙈
Amúgy bármiről, amiről otthon is. Mi kell a boltból, mi legyen holnap/jövő héten, jelenleg a felújítási munkákról, a konyhapult színéről 😄.
De ha tippeket akarsz:
Voltál-e már ebben az étteremben? Ha igen, mit rendeltél? Finom volt? Ha nem jártál itt, miért ezt választottad, hogy tetszik a dizájn, a hely hangulata?
Nálunk visszatérő elem, hogy a férjem legtöbbször cigánypecsenyét, én meg kacsát rendelek, és ezzel húzzuk egymást 😃 de ha még új a kapcsolat téma lehet a főzés, az ízlés, esetleg ételallergia. A partnered öltözéke, "szép nyaklánc, milyen virágot ábrázol?" Megkérdezed mi a története, megdicséred a haját, ha te vagy a lány, akkor ez mondjuk nem annyira játszik 😅
Amúgy, ha kialakult már egy kapcsolat, és együtt élünk, ismerjük egymást, akkor szerintem csöndben lenni is jó egymás mellett. Néha otthon vacsinál csak eszünk, a lábammal simogatom az ő lábát, ő meg néha a kezével a combomon jár. Nem lesz belőle mindem esetben szex, simán csak jól esik a közelsége, és éppen nincs fontos mondanivalónk. Ilyen is van.
7-es
Én vagyok a lány, én is zárkózott és csend vagyok. Két csended együtt pedig már nagyon csendes :D a fontos dolgokat megbeszéljük, együtt élünk, de nem jut eszembe soha, hogy mit mondhatnék. Egyszerűen úgy érzem jól esik a csend, de miva ha ő meg unatkozik? Épp múltkor kérdeztem hogy te szeretsz beszélni? Azt mondta, hogy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!