Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire beszédes a párotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire beszédes a párotok?

Figyelt kérdés

Ha elmentek pl.étterembe, azon kívül, hogy milyen finom a kaja, miről tudtok beszélni?

Vagy otthon. Mindig van miről beszélni?

2023. máj. 29. 23:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Akivel nincsen miről beszélgetni az nem a párom. Mindenről tudok beszélgetni a férjemmel, még egy fűszálról is. Akivel folyamatosan kínos csönd van, az nem az én emberem. Ráadásul szerintem ezek a beszélgetések tudatalattiak. Sose szoktunk tudatosan beszédtémát keresni. Valamiről mindig beszélünk cska úgy. Ha meg kell beszélni azt előre, hogy miről beszéljetek az már rég rossz.
2023. máj. 29. 23:45
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
A kulcsszavakra is reagálva: a párom introvertált, mások társaságában kifejezetten csendes, de egymással mindig van bőven témánk. Bármikor bármiről tudunk beszélgetni otthon is és közös programokon is. De olyan is van, hogy csak csendben összebújunk.
2023. máj. 29. 23:46
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Sok beszédnek sok az alja.
2023. máj. 30. 06:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
És miről tudtok beszélgetni ?
2023. máj. 30. 07:11
 5/16 A kérdező kommentje:
De miről szoktatok beszélgetni,pl.egy étteremben? Mondjatok példát kérlek.
2023. máj. 30. 07:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A barátom elég beszédes, én vagyok inkább csendesebb. Étteremben is ugyanúgy a mindennapi dolgokról szoktunk beszélni. Láttunk valamit pl, és ahhoz kapcsolunk témákat.
2023. máj. 30. 07:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem extrovertált, én vagyok intro 🙈

Amúgy bármiről, amiről otthon is. Mi kell a boltból, mi legyen holnap/jövő héten, jelenleg a felújítási munkákról, a konyhapult színéről 😄.

De ha tippeket akarsz:

Voltál-e már ebben az étteremben? Ha igen, mit rendeltél? Finom volt? Ha nem jártál itt, miért ezt választottad, hogy tetszik a dizájn, a hely hangulata?

Nálunk visszatérő elem, hogy a férjem legtöbbször cigánypecsenyét, én meg kacsát rendelek, és ezzel húzzuk egymást 😃 de ha még új a kapcsolat téma lehet a főzés, az ízlés, esetleg ételallergia. A partnered öltözéke, "szép nyaklánc, milyen virágot ábrázol?" Megkérdezed mi a története, megdicséred a haját, ha te vagy a lány, akkor ez mondjuk nem annyira játszik 😅

Amúgy, ha kialakult már egy kapcsolat, és együtt élünk, ismerjük egymást, akkor szerintem csöndben lenni is jó egymás mellett. Néha otthon vacsinál csak eszünk, a lábammal simogatom az ő lábát, ő meg néha a kezével a combomon jár. Nem lesz belőle mindem esetben szex, simán csak jól esik a közelsége, és éppen nincs fontos mondanivalónk. Ilyen is van.

2023. máj. 30. 07:44
 8/16 A kérdező kommentje:

7-es

Én vagyok a lány, én is zárkózott és csend vagyok. Két csended együtt pedig már nagyon csendes :D a fontos dolgokat megbeszéljük, együtt élünk, de nem jut eszembe soha, hogy mit mondhatnék. Egyszerűen úgy érzem jól esik a csend, de miva ha ő meg unatkozik? Épp múltkor kérdeztem hogy te szeretsz beszélni? Azt mondta, hogy nem...

2023. máj. 30. 08:25
 9/16 A kérdező kommentje:
6 éve együtt, és a kezdetektől ilyenek vagyunk
2023. máj. 30. 08:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a gond? :) nincs azzal baj, ha mindkettőtöknek jól esik csendben együtt lenni.
2023. máj. 30. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!