Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért teszitek ezt kapcsolatban is? Megmagyaráznátok miért van rá szükség?
Tisztelet a kivételnek, nem akarok teljesen általánosítani, de ezt tapasztalom, látom és mindenhol ezt olvasom, hogy ilyen a férfi működés, el kell fogadni stb. Megszeretném jobban érteni ezt, mert jelenleg zavar ès nem tudom mit tegyek.
Ha van egy szép párotok, feleségetek, miért akartok más nőket is nézegetni?
Nem arra értem, hogy ha szembe jön valaki nem nèzhettek rá, vagy nem láthatjátok a szépet, hanem amikor direkt néztek nőket neten pl?
A magukat lenge öltözékben illegető nőket a social médiában?
Párommal évek óta együtt vagyunk, azt hittem jó a kapcsolat, mindent együtt tervezünk stb de nemrég rájöttem, hogy gyakran néz ilyeneket pl Instán és már a YouTube rövid videóknál is ilyesmiket dob fel. Nem véletlen, mert mindkét helyen kb ugyanaz a stilus( magassarkú, harisnya, lábak) Egyébként én sem vagyok csúnya, sokan örülnének nekem szerintem… a lábaim is szép hosszú, formásak mégsem látom, hogy odáig lenne értük, vagy kérne tőlem is hasonlót(magassarkú v szexi képek) ott meg néha nézegeti.
Ha jó a kapcsolat és szeretitek a párotok, akkor miért van erre szükségetek, mit éreztek olyankor mit jelent számotokra?
Szerintem amúgy nem kell ezt a férfiakra kihegyezni.
A szürke ötven árnyalata könyv is hasonló műfaj. Oké, nem insta képek meg valós csajok, de tulajdonképpen ilyen vágykeltő irományok, filmek tömkelege készül nőknek.
Szerintem nagy illetlenség látványosan nézegetni és likeolni instán nőket, de azt meg tudom érteni nőként, hogy egy hosszú kapcsolatban valamilyen másfajta inger is kell. Nem azért mert ideális esetben nem tudnál éveket leélni más mellett, de amikor épp stresszes a munkád vagy kórházban van a rokonod, vagy csak 0-24 órában egy kisgyerekről gondoskodsz, akkor nem ezen fog járni az agyad. Nekem ilyenkor tök sokat segít, ha nem kell egy két órás romantikus vacsorás előjáték, rózsás kádfürdővel, ami alatt vagy ellazulok, vagy nem, miközben beszélgetni is kell és társai, hanem megnézünk este egy romantikus filmet közösen, vagy amíg a férjem fekteti a gyereket, főzés közben berakok egy filmet, és “visszaállok romantikus üzemmódba”.
#12 De szerintem épp ez az, hogy rengeteg férfi nem “más konkrét személyért rajong”, hanem olyan, mint a cselekmény nálad.
Neki sem jelent többet az a kép instán, mint neked a romantikus film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!