Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt tűrnétek? Sajnos steril vagyok és más ....... van szükség. Nem akarom leírni a törlés véget.
Egyrészt nem tudom miért nem tudott leírni a "sperma" kifejezést a kérdésben, ez nem számít trágár kifejezésnek, max az oviban. (Mondjuk azon röhögnék, ha valaki közölne, "Te sperma!!!")
A maradék része iszonyú, egyszer olvastam egy ilyen történetről valami gagyi újságban (Morbid, talán?) ott az lett a vége, hogy a másik fazonról is kiderül, hogy steril - születésétől fogva - akkor viszont "kitő van az a 13 purdééé?" és két válás következik.
Úgyhogy ez egy nagyon hülye ötlet.
Ui: Volt egy iskolatársunk akit Speer Marcell, amikor kihívta az igazgató valami kitüntetésért, bazinagy röhögés lett, és látható volt, ahogy leesett Kálmánbánál a tantusz. Kinek a hülye ötlete Marcellnek nevezni a gyerekét ilyen vezetéknévvel? Tisztára, mint a Nemoda Buda a Mol RT-nek valami HR-fejese, egy viccnek tűnt az összes papír amit ő írt alá.
Hát vannak örült ötletek hogy gond nélkül lehessen csalni a másikat mennyezet szvinger klubba de ne egy apa jelöltet keresni hanem éljétek ki magatokat
A gyerek nálatok még korai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!