Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leszarom az segít?
Figyelt kérdés
Elvagyunk egy ideje, de mostanában össze jött neki minden aztán észre vettem hogy nem úgy áll hozzám ahogyan eddig. Össze is vesztünk a hétvégén és nem keresett. Felhívtam és elmondta hogy nemtudja most mit érez. Úgy gondolom ha békén hagyom pár napra akkor majd meglátom, hogy mi lesz, ha hiányzom neki gondolom keres . 24/L 23/F2023. máj. 29. 10:18
2/6 anonim 

válasza:

Jól látod. Ha nem keres, nem akar.
3/6 anonim 

válasza:

Sajnos a nem tudja mit érez-nél már megette a fene
4/6 anonim 

válasza:

Milyen kapcsolat az, ahol valaki nem tudja mit erez a masik irant? Abbol mar nem lesz semmi, legfeljebb latszatkapcsolat.
5/6 Senior Séf 

válasza:

Előttem megírták a tutit. De azért, kérdező, te sem vagy szerelmes a paliba.
6/6 anonim 

válasza:

Azért, mert összejött neki minden a hét végén, akkor nem összeveszni kellett volna vele, hanem békén hagyni. Most sem tehetsz mást, békén hagyod, egy hét múlva kérdezd meg, hogy van, rendeződtek-e a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!