Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezelitek azt a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek azt a helyzetet, amikor a párotok a barátait válassza helyettetek? Különösen ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Két napig a barátomnál voltam és terveztünk egy több napos együttlétet, mivel jövő héten valószínűleg nem fogunk találkozni, illetve már egyre kevesebbszer, mert hétvégente dolgozni fogok. Friss a kapcsolatunk, ha valakit érdekel.

Pár órája haza kellett mennem, mert az egyik legjobb barátja felhívta a páromat, hogy ma este alvós partit rendeznek, mert szülinapot ünnepelnek (a másik legjobb barátjának lesz születésnapja). Viszont ez nem volt megbeszélve, a párom teljesen össze volt zavarodva. Én nem akartam azt, hogy probléma legyen a barátságukkal, úgyhogy én durcizás nélkül szépen haza mentem. Mikor megvettem a jegyet, éppen írt a párom, hogy igazából a barátai hazudtak neki, mert tényleg nem volt megszervezve semmi. Ennek ellenére a párom találkozni fog velük, vacsorázni fognak és elvileg le fog lépni ezek után. Annyit tudok, hogy eléggé feldúlt lett a barátom emiatt és le fogja szidni őket. Kicsit tiszteletlenül érzem magam, mivel a barátai jól tudták, hogy ott voltam mellette.

Mit gondoltok?

Én 21/L, a barátom 24

2023. máj. 28. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Több napos együttlét meg friss kapcsolat, sztem eléggé sietsz. Barátodnak tudnia kellett volna, hogy nincs itt semmiféle szülinap, hacsak nem komplett idióta. Jó, hogy leléptél, ha akar vmit, majd pedálozik.
2023. máj. 28. 20:26
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Én nem is értem itt a válaszokat. Ez egy eset nem?

Illetve a történetből is az jön le, hogy barátod is zavarja. Te léptél le, ő pedig így elmegy velük mert ebbe a választásba kényszerítetted, de leszidja őket. Ez nem azt jelenti, hogy őt is zavarja. Valószínűleg neki nem tetszik ez a dilemma, barátai és te is fontos vagy neki. Túlélhető.

2023. máj. 28. 20:29
 13/17 anonim ***** válasza:
28%

De miért ne hagyta volna? Össze vannak nővé ők ketten, egymás nélkül nem lehet kimozdulni, vagy micsoda? A hét bármely napján lehet tartani a kapcsolatot vagy ilyen vagy olyan módon.

Miért kell már friss kapcsolatban rátelepedni a másikra? Akkor mi lenne, de komolyan, hogyha távkapcsolatról lenne szó és nagyon ritkán tudnának beszélni, vagy találkozni?

Minap volt itt egy kérdés egy lánytól, hogy mit gondolunk, működhet-e a 2 hónapos távkapcsolat és mindenki(!) azt írta, hogy működhet HA szeretik egymást.

Ha őszintén szereti egymást két ember, akkor nem okoz gondot, hogy hétvégente dolgozik az egyik és az se, hogy nélküle elmegy a haverokkal. Csak azoknál nem jön össze, akik nem bíznak a másikban, nem törődnek egymással, nem szeretik egymást logikusan. De hogyha a kérdező párja egyébként eddig mindig őt helyezte előtérbe és kifejezte tettekkel, hogy ő a prioritás, akkor miért olyan nagy probléma, hogy egyszer a haverokkal akar lenni nélküle? Nem értem komolyan.

2023. máj. 28. 20:30
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
Jellemtelenség
2023. máj. 28. 20:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Szakítással. Nagyon kisfiú még.

Saját sztori: meghívta egy számára idegen srác őt meg a közös barátokat a balatoni nyaralójába. De nem úgy, hogy pl július 1. És 7. Között, hanem azt se tudta előre, mikor indul. Engem nem hívtak, ami nem baj, másik srác nője sem lett hívva. Nem tudta meddig marad, végű másfél hétig volt ott, mindennap beba.szott, hajnalig táncolt, másnap meg szarul volt és úgy strandolt. Mi nem nagyon beszéltünk, mert ugye az nem fontos. Amikor velem ment bulizni mindig hamar megunta és a elvileg nem is szeret tancolni, de nélkülem (gondolom más csajokkal) szívesen. Én voltam a rossz, amiért hiányzott. Na végre hazajött, megbeszéltük, hogy átmegyek, nála alszom. Majd közli, hogy ugyanezek a haverok is jönnek sütögetni, de nyugi este lehetünk együtt. Esti együttlét = gyors szex aztán alvás. Na mondom másnap oké tegnap nem voltunk sokat együtt de akkor ma maradnék. Majd közli, hogy ő biztos csinál ma is valamit ugyanezekkel a haverokkal... Pár hónap múlva megbeszéltük hogy nálam alszunk üres a lakás (otthon laktam még), átjön, nagyon jó lesz. Majd két nappal előtte mondja hogy ugyanezek a haverok inni hívták menjünk oda. Mondtam de nem ezt terveztük. Úgy leb.aszott hogy nem akarok menni, mintha nem ő lenne a f.asz a történetben.

Jó hogy már egy felnőtt emberrel vagyok együtt nem egy kisfiúval aki a haverjait előbb szo.pná le minthogy velem töltsön időt :D

2023. máj. 29. 10:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy megoldottad a dolgot. Most a párod láthatja, hogy át akarták verni, majd emészti. Te nagyon OK vagy.
2023. aug. 1. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Dedó. Majd egyszer felnőttök és lesznek igazi problémáitok is.
2023. szept. 26. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!