Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a barátom hazudik arról, hogy reggelente hova megy. Ti mit tennétek? (27/L)
A barátomnak elég kötetlen munkaideje van, sales manager, ő osztja be magának az idejét. Van, hogy 10-re megy be, van, hogy már 9-re, de akad, hogy csak délre kell mennie. A munkahelyén a kolléga nőivel nagyon jóban vagyok, és egyik reggel olyan furcsán viselkedett, negyed10-kor indult el, holott mindig egészre szokott menni, bárhány órára megy be dolgozni.
Közölte, hogy késésben van, így 9-ra kellett volna beérnie és elviharzott.
A munkahelye 5 percre van tőlünk. Felhívtam az egyik csajszit a munkahelyén háromnegyed 10-kor, tehát fél órával az indulása után és mellékesen megkérdeztem, hogy beért-e már a kedves párom?
Közölték, hogy ma még nem látták.
Nagyon ideges lettem, este számon kértem szemtől-szembe.
Közölte, hogy ő tényleg bement és ehhez a hazugsághoz ragaszkodott, holott utána más is megerősítette, hogy 10 előtt nem látták.
Aztán kinyögte, hogy ő mással találkozott egy fél órára, de csak beszélgetni. Aha, oké.
Közölte továbbá azt is, hogy mindezt azért csinálta, mert pár hónapja látta a telefonomban, hogy beszélgettem valaki mással.
Ezen akkor össze is vesztünk, akkor én voltam a hülye igen, belementem egy értelmetlen flörtbe, de ezt utána meg is beszéltük és kibékültünk. Ez lassan egy éve volt. Most akar ezért büntetni?
Tegnap megint lebukott, hogy 45 perccel később ért be, mint, hogy elindult, úgy, hogy mikor indult megint azt mondta, hogy a munkahelyére siet.
Este közölte, hogy ő hogy szeret, meg ő most tényleg csak valamit intézkedett, nem mással találkozott. :'D
Mondtam, hogy oké, akkor szépen holnaptól megosztja a helyzetét és befejezi a hazudozást.
Erre közölte, hogy neki tisztáznia kell magában, hogy mit akar, hogy el tudja-e felejteni a régi sérelmeit és ma este beszéljünk hosszasan és döntsünk együtt akarunk-e maradni és a helyzetét addig nem osztja meg, míg ezt meg nem beszéltünk. Könyörgöm, lehet, hogy én régen hülye voltam, de a gyereknek sem 1 évvel később adunk a semmiből egy pofont, ha rossz volt. Totál hülyének néz?
Na most, picit jobb nő vagyok annál, mintsem, hogy csicskának nézzenek, úgyhogy úgy döntöttem én ma kipakolok tőle, mire hazaér.
Ti mit tennétek? Meghallgatnátok? 3 éves kapcsolat.Vicc.
Mintha épp azt játszanátok, hogy ki tudja előbb kitenni a másikat. Neki majd egy év kellett a "nyerő" pozícióhoz (utánpótlás megszerzése), te meg azon idegeskedsz, hogy hirtelen úgy győzhetsz csak, ha még az esti beszélgetés előtt kidobod.
Ez a buli megdöglött valahol menet közben.
Nekem akkor lett ilyen hazudgalós a párom mielott szakitott.
Ilyenkor lianoznak.
A hűtlenség a kulcsszó itt.
Te hűtlen voltál hozzá, mert bekememtél egy flörtbe, ő ezen felbátorodva, plusz a tüske, plusz, hogy azért ő is vissza adja, plusz, hogy sérült a férfi önbecsülése stb....ezért most ő csinálja ezt, amit te akkor.
Ez az egyetlen baj a bizalommal, plusz a hűtlenséggel, nem azt kell gondolni ezen, hogy a szex, vagy csók, vagy érzelmek táplálása hűtlenség, hanem az, hogy egész egyszerűen nem fogadjuk a flörtöt, visszautasítjuk....ezt te ott és akkor megszegted.
Ennek a hozadéka a jelenlegi helyzeted sajnos.
Nem hiszem, hogy ez még olyan eset lenne amit ne lehetne valahogy megbeszélni, azért a flört az a hűtlenségnek egy eléggé gyenge formája, de épp elég erős ahhoz, hogy a bizalmat meggyengítse, épp elég ahhoz, hogy a másik "bosszút" álljon érte valahogy, valamikor.
Szóval hiába mosod magad, ezt te főzted meg, most meg nem ízlik. Szerintem cuccolj el tőle és keress mást, hogy ő is kereshessen mást, mert a bizalom a probléma, az valahol elveszett köztetek sajnos.
Hát jó betegek vagytok, hogy így ellenőrizgetitek egymást. Ő a telefonodat nézegeti, te meg a kollegáit hívogatod, hogy beért-e már:D
És akkor jön a játszmázás, hogy ha te másokkal beszélgetsz, akkor ő titokban találkozgat másokkal. Szép.
Mi a teendő? Hát amit írtál. Összepakolsz és lelépsz. Ennek a kapcsolatnak nincs értelme. Már tavaly sem volt.
Hiába törölteted a kommentem, akkor sem vagy jó nő. :)
Beképzelt vagy és fejben beteg. A párod hasonló.
Összeilletek.
Én otthagynám.
Az, hogy 3 éves, 10 éves, vagy 2 hetes kapcsolat, ilyen szempontból lényegtelen. Nincs meg benne az alapvető őszinteség sem, ezek után hogyan lehetne benne megbízni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!