Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja már reggelente hogy, , szeretlek"?
Másfél éve vagyok együtt a párommal, ő a férfi.
Miután összejöttünk kb két hónapra rá ide is költözött és az volt a szokása hogy minden reggel mielőtt elment munkába adott egy puszit és azt mondta "szeretlek, szép napot, szia".
Ma már nem csinálja ezt és régóta, pedig úgy érzem hogy ugyanúgy szeret mert nincsenek gondok. Szokta magától mondani néha néha hogy szeret csak azt nem értem hogy erröl a szokásáról miért szokott le.
Nála ilyen gyorsan elmúlt a rózsaszín kód hogy már nem olyan fontos hogy mindja? Azért mégis zavar kicsit mert csak jelent valamit.
Vagy van hogy az ember időközönként valahogy csak úgy a semmiből változtat a hétköznapi szokásain is?
Puszit még most is ad meg elköszön (mert ilyenkor én még fekszem, koran) de a szeretkeket nem mondja, a szép napot néha.
Most költözünk hamarosan a közös házunkba, jó a kapcsolatunk, tervezgetünk stb.
Egyszer a kapcsolatunk közepén kb volt 1-2 hónap ami rosszabb volt mert titkolozott valami miatt en meg azt hittem megcsalás, nem az volt de mert nem mondott semmit sokat veszekedtunk es majdnem szet is mentun de aztan helyrehiztuk.
Arra mar nem emlekszem hogy pont ekkor hagyta e abba de ha ez el is vette akkor a kedvet a jopofizastol mostanra ennek mar se hire se hamva megsem mondja mar.
Vagy egyszeruen egyszer csak leszokott rola es mar nem szokott vissza ra, vagy hogy megy ez?
Közületek van olyan hogy valaki csak úgy leszokott valamiről az ido elteltével negha az érzelmek nem is változtak?
Én is eleinte mindig puszival vártam,most csak odaszólok,hogy hello.De attól még szeretem.Szerencsére nem pattog ezen.3 éve élünk együtt,ô a férfi.
Valahol olvastam,hogy a “szeretlek” szinonimái a “milyen napod volt”,”mit szeretnél ebédre/vacsorára”,”jelentkezz, ha megérkeztél”,stb.
Ilyeneket sem mond? Attól még lehet,hogy szeret,csak másképp fejezi ki.
#2 de, ilyeneket mondd
#3 nem is tudod miről van szó
Szerintem nem kell mindig kimondani, bőven elég ha érezteti! De ha neked ez fontos, akkor kérdezz rá. Vagy mondd neki te is többet, hogy szereted.
Mondjuk egy idő után szerintem nem lehet elvárni egy férfitól, hogy ilyen nyálas legyen.
Te mit szoktál válaszolni a reggeli elköszönésére(arra, hogy: szeretlek, szép napot, szia)?
Ha ő nem mondja, akkor mond Te. Arra tuti mondja, hogy én is Téged. Vagy vmi. Ha mi reggel nem mondjuk vmi miatt, mindig odaszólok még mikor már nyitja az ajtót, hogy szeretlek, és akkor mondja, hogy ő is.
Ha hiányzik mond Te.
Nekem amúgy úgy köszön el, hogy: szia szerelmem vigyázz magadra, este tali, szeretlek. De az mindig benne van, hogy: szia, szeretlek.
21/N és 26/F
Elmúlt nála a lila köd, szerencsére. :)
Szeret téged, ne aggódj!
Ettől a Szép napot! kifejezéstől én már rosszul vagyok.
Boltba is, Facebook-on is így köszönnek el tőlem a Szia, és a Viszlát után mondva.
Ez valami új divat?
Nem székely a párod?
A székely asszony modja az urának : hallja kend, miért nem mondja nekem soha, hogy szeret?
A székely : Minek mondanám, egyszer már megmondtam. Ha változás lesz szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!