Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy szeretlek mint embert?
Figyelt kérdés
Mikor barátomat megkérdeztem ,hogy szeret-e még akkor ezt válaszolta. Ez mit jelent szerintetek?2018. aug. 29. 20:40
1/15 anonim válasza:
Arra gondolhatott hogy nem szerelemmel szeret.
2/15 anonim válasza:
Szerintem, hogy nem szerelmes, nem mint párját szeret.
Én a párom szeretem, mint Férfit, a családtagjaim, barátaim, haverjaim meg mint embert.
4/15 anonim válasza:
Maximum a haverjának tekint. De nem szeret.
5/15 A kérdező kommentje:
Ez olyan mintha barátként gondolna rám ?
2018. aug. 29. 20:49
6/15 anonim válasza:
Nőknél ez azt jelenti, hogy soha nem fogok lefeküdni veled.
Férfiaknál viszont bármelyiket jelentheti, vagy nem kíván, vagy valóban csak baráti szinten szeret.
7/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit tegyek?
2018. aug. 29. 20:57
8/15 anonim válasza:
Igen, csak barátként tekint rád, szerintem szakíts. Bár te tudod, mi jó neked.
9/15 anonim válasza:
Még is mit akarsz tenni?
bár nem hiszem, hogy a mi válaszaink alapján fogod eldönteni....
Ha jelenleg még együtt vagytok az azt jelenti, hogy azért van veled mert nincs még más, és addig te is tökéletesen megteszed míg nem talál jobbat.
10/15 anonim válasza:
Szeretlek mint csaladtagot, szeretem azt amilyen vagy, de nem tartalak dögösnek, fizikailag nem vàgyom ràd, olyan vagy, mint egy haver vagy jóbaràt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!