Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Reggelente vagy ha fáradt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggelente vagy ha fáradt vagyok nem érzek semmit a párom iránt, nincs mit mondanom sem neki. Mitől lehet ez es mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szegényke próbálna velem viccelődni, beszélgetni, én meg olyan szinten vagyok érdektelen rá is meg a világra is, hogy átkapcsolok egyfajta robotüzemmodra csak.

Öltözes kávé fogmosás, tétlenül mászkálok, nem akarok indulni a munkába, nagynehezen összeszedem magam es ebbol állok csak. Es nincs mit mondanom sem.

Elalvás elott hasonlo fáradtan.

Tus, megcsinálom az ágyat, szex, és mintha vmi sivárság lenne bennem, csak azért alszok el hogy ne kelljen kényszeresen viccelodni, beszélgetni. Ez ilyen olyan rutinszeru "robotüzemmod".

Miert vagyok belül üres?

2021. dec. 28. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Depresszióra utaló jelek. Kapcsolatodban minden rendben?
2021. dec. 28. 10:19
 2/9 A kérdező kommentje:
2 honapos kapcsolat a rózsaszín ködben..
2021. dec. 28. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Depresszió talán.

Valószínűleg fáradt is vagy, egy kis vitamin is kéne. És persze az is lehet, hogy nem szeretsz már a pároddal lenni.

Kitartást

2021. dec. 28. 10:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Párom nehezen bírja:(
2021. dec. 28. 10:56
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Fáradtság okozhatja. Ilyenkor nem kell a szerelemmel foglalkozni csak a túléléssel.
2021. dec. 28. 12:59
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Neked jelen pillanatban nem való kapcsolat. Össze kellene szedd magad, ha egyedül nem sikerül akkor pszichológus segítségével.
2021. dec. 28. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Való neki a kapcsolat, csak nem szabad beleállni. Most csak sima túlélés van. Várni kell türelemmel.
2021. dec. 28. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Változott azóta valami nálad? Èn nagyon hasonlóan èrzem mostanában magamat.

2022. márc. 11. 01:22
 9/9 A kérdező kommentje:

Már beszólt, hogy" hogy lehet reggelente ilyennek lenni hogy csak a KAVÉ KÁVÉ?" így, gúnnyal mondta a-val.

Annyi változott, hogy reggelente kényszeresen inkább megnézem az e maileket meg ilyesmi, hogy legyen mikrol beszélnem, vagy kényszeresen kérdezgetem őt, a napját hogyan tervezi stb

Elalvás előtt meg ő témázik, mesél a napjárol, érdeklődve hallgatom, reagálgatok, vagy kérdezget engem.

Strapálom magam ill az agyam.

Kezdek hozzászokni egyre könnyebb mert "segít",azaz ő kommunikatív és így könnyebben jön.

2022. márc. 11. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!