Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az a páromnak, hogy nem 8 órában dolgozom, hanem befektetéseim vannak?
4 éve vagyunk együtt, ez a hiszti gondolkodtat el a lánykérésen amit amúgy mindig hangoztat, hogy nem kell neki, nem akar megházasodni.
Hihetetlen vagy nem, 5-kor kelek minden nap, amikor egyedül itthon vagyok napközben 1-2 órát mindig megcsinálom a házimunkákat. Ilyenkor mire hazaér a párom minden készvan, csak pl a vasalás nem és amikor nekiáll benne ez úgy jön le, hogy én hesszelek míg ő vasal. Hiába mondom hogy felporszívóztam, felmostam, portöröltem, mosogattam … mindig azt mondja erre, hogy ne a múltat nézzük, hanem hogy ebben a pillanatban mi van és ő gürizik, én meg a tablet elött ülök. De ha én napközben mindent megcsinálok itthon? Abból is volt ám baj. Hogy ha én helyette is dolgozok itthon, akkor őt feleslegesnek gondolom aki nem képes semmire és helyette kell dolgozni. Ezzel én lenézem őt! Komoly a kapcsolat amúgy, mondhatni közös a kassza. Van közös számlánk. Úgy vagyunk megállapodva, hogy mindenki a jövedelme felét beutalja oda és onnan fizetünk mindent, nyaralást, éttermet, belépőt. Ha meg pl valaki telefont akar venni akkor azt fizeti maga. Nem zavar hogy én 2x annyit utalok be, így lett megbeszélve!
Kar volt neki elmondani hogy van lakasod több is. Nálunk is hasonló a helyzet, soha nem tudod neki megmagyarázni hogy míg O a discoban ugrált én napi 12-14 órákat meloztam és sovarogva néztem a csoda autókat amire lenne pénzem erre vettem egy lakást és egy 20 éves dobozos kisteherautóval jártam mert ha nem dolgoztam akkor a lakásokat ujitottam fel. Most már nem igazán csinálom de az egészségem is ráment de mindegy.
Azt örökké kapom hogy más férfi így dolgozik ugy dolgozik, ezt ad a családjának haza meg azt ad, én meg milyen vagyok.
Ez ilyen, soha nem fogja megérteni.
Szerintem egyértelműen az zavarja, hogy ő kötelezően be megy a munkahelyére, te meg lényegében szabad vagy.
Nem tudom ő milyen jól keres, de ha nem valami jól, akkor szerintem fizethetnél neki valamilyen tanfolyamot amit szívesen csinálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!