Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fáj az a páromnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj az a páromnak, hogy nem 8 órában dolgozom, hanem befektetéseim vannak?

Figyelt kérdés
14 évig alkalmazottként dolgoztam, tisztességgel. Soha nem szórtam a pénzt, az elejétől mindent befektett. Nem jártam szórakozni, nyaralni is csak akkor ha valahova ingyen mehettem családon belül. Időközben vettem hitellel 1 lakást, amit kiadtam. Szépen felment az ára, amikor elkezdtem kiadni 80 ezret kértem érte, most 200-at tudok. Közben örököltem is, így tudtam venni még két lakást, amit szintén kiadok. A bankhitelt az első lakásra kifizettem. Jelenleg úgy állok, hogy van 3 lakásom hitel nélkül, valamint most vettem mégegyet hitelre. Szépen keresek így ezekkel, így januárban felmondtam. A fizetésem több volt az igaz, de nyugisabb így. Most az egyik lakást napiban adom ki AirBnB-n azt intézem, valamint testvéremmel közösen tervezünk egy balatoni nyaralót építeni az örökölt telkünkön, azt is napiba kiadni. Páromnak nagyon fáj, hogy én nem járok be sehova 8 órában, sokat veszekedik emiatt. Azt mondja ő gürizik, míg én hesszelek egész nap. Ami nem igaz! Naponta oldom meg a problémákat, jövök-megyek. Ha lesz a Balaton, oda is heti 3-4x menni fogok. Miért kell erre irigynek lenni? Miért fáj ez neki? Sokat spóroltam, nélkülöztem, jókor voltam jó helyen, bátor voltam. Most igenis elmegyek nyaralni, elmegyek ide-oda. Úgy csinál a párom mintha jogtalanul nyertem volna a lottón és nem dolgoztam volna meg.
2023. máj. 26. 10:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
Van egy olyan érzésem, hogy ami valóban jogosan zavarja a barátnődet, azt innen kihagytad:)
2023. máj. 26. 12:02
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Simán csak irigy!
2023. máj. 26. 12:11
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Na várjál, először tisztázzuk, hogy mennyire komoly a kapcsolat? Közös a kassza?
2023. máj. 26. 12:53
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
Mennyi házimunkát végzel te otthon?
2023. máj. 26. 13:00
 15/21 A kérdező kommentje:

4 éve vagyunk együtt, ez a hiszti gondolkodtat el a lánykérésen amit amúgy mindig hangoztat, hogy nem kell neki, nem akar megházasodni.

Hihetetlen vagy nem, 5-kor kelek minden nap, amikor egyedül itthon vagyok napközben 1-2 órát mindig megcsinálom a házimunkákat. Ilyenkor mire hazaér a párom minden készvan, csak pl a vasalás nem és amikor nekiáll benne ez úgy jön le, hogy én hesszelek míg ő vasal. Hiába mondom hogy felporszívóztam, felmostam, portöröltem, mosogattam … mindig azt mondja erre, hogy ne a múltat nézzük, hanem hogy ebben a pillanatban mi van és ő gürizik, én meg a tablet elött ülök. De ha én napközben mindent megcsinálok itthon? Abból is volt ám baj. Hogy ha én helyette is dolgozok itthon, akkor őt feleslegesnek gondolom aki nem képes semmire és helyette kell dolgozni. Ezzel én lenézem őt! Komoly a kapcsolat amúgy, mondhatni közös a kassza. Van közös számlánk. Úgy vagyunk megállapodva, hogy mindenki a jövedelme felét beutalja oda és onnan fizetünk mindent, nyaralást, éttermet, belépőt. Ha meg pl valaki telefont akar venni akkor azt fizeti maga. Nem zavar hogy én 2x annyit utalok be, így lett megbeszélve!

2023. máj. 26. 13:03
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Közös kasszából járkálsz nyaralni?
2023. máj. 26. 13:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor javaslom ahsználd fel amit az elmúlt 4 évben kiépítettetek és beszéld meg vele, mi nem tudunk ezzel mit kezdeni.
2023. máj. 26. 13:14
 18/21 anonim ***** válasza:
50%

Kar volt neki elmondani hogy van lakasod több is. Nálunk is hasonló a helyzet, soha nem tudod neki megmagyarázni hogy míg O a discoban ugrált én napi 12-14 órákat meloztam és sovarogva néztem a csoda autókat amire lenne pénzem erre vettem egy lakást és egy 20 éves dobozos kisteherautóval jártam mert ha nem dolgoztam akkor a lakásokat ujitottam fel. Most már nem igazán csinálom de az egészségem is ráment de mindegy.

Azt örökké kapom hogy más férfi így dolgozik ugy dolgozik, ezt ad a családjának haza meg azt ad, én meg milyen vagyok.

Ez ilyen, soha nem fogja megérteni.

2023. máj. 26. 14:42
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezt szokta meg, nem érti a rendszer lényegét-működését.
2023. máj. 26. 14:57
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyértelműen az zavarja, hogy ő kötelezően be megy a munkahelyére, te meg lényegében szabad vagy.

Nem tudom ő milyen jól keres, de ha nem valami jól, akkor szerintem fizethetnél neki valamilyen tanfolyamot amit szívesen csinálna.

2023. máj. 26. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!