Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fáj az a páromnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj az a páromnak, hogy nem 8 órában dolgozom, hanem befektetéseim vannak?

Figyelt kérdés
14 évig alkalmazottként dolgoztam, tisztességgel. Soha nem szórtam a pénzt, az elejétől mindent befektett. Nem jártam szórakozni, nyaralni is csak akkor ha valahova ingyen mehettem családon belül. Időközben vettem hitellel 1 lakást, amit kiadtam. Szépen felment az ára, amikor elkezdtem kiadni 80 ezret kértem érte, most 200-at tudok. Közben örököltem is, így tudtam venni még két lakást, amit szintén kiadok. A bankhitelt az első lakásra kifizettem. Jelenleg úgy állok, hogy van 3 lakásom hitel nélkül, valamint most vettem mégegyet hitelre. Szépen keresek így ezekkel, így januárban felmondtam. A fizetésem több volt az igaz, de nyugisabb így. Most az egyik lakást napiban adom ki AirBnB-n azt intézem, valamint testvéremmel közösen tervezünk egy balatoni nyaralót építeni az örökölt telkünkön, azt is napiba kiadni. Páromnak nagyon fáj, hogy én nem járok be sehova 8 órában, sokat veszekedik emiatt. Azt mondja ő gürizik, míg én hesszelek egész nap. Ami nem igaz! Naponta oldom meg a problémákat, jövök-megyek. Ha lesz a Balaton, oda is heti 3-4x menni fogok. Miért kell erre irigynek lenni? Miért fáj ez neki? Sokat spóroltam, nélkülöztem, jókor voltam jó helyen, bátor voltam. Most igenis elmegyek nyaralni, elmegyek ide-oda. Úgy csinál a párom mintha jogtalanul nyertem volna a lottón és nem dolgoztam volna meg.
2023. máj. 26. 10:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Esetleg nem érzi igazságosnak, arányosnak az otthoni teendők elosztását.
2023. máj. 26. 10:35
 2/21 anonim ***** válasza:
74%
Biztos, hogy a párod?
2023. máj. 26. 10:35
 3/21 anonim ***** válasza:
74%

És ha már úgy osztod be az idődet ahogy csak akarod... a házimunka mekkora részét végzed el?

Vagy ez a párod feladata, ha hazajön a 8 órából?

2023. máj. 26. 10:43
 4/21 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon gáz a párod, látszik, hogy csak irigykedik. Gondolom a korotok is más, én is szoktam irigykedni azokra, akikre még dobálták 8 millióért a panelt, miközben nekem most minimum 20 milliót kell költenem lakásra, pedig csak 'rosszkor' születtem. De nem csesztetném ezért a páromat, örültem anno az ő sikereinek. Irigység és kisebbségi komplexus, sajnos ő nem fog változni.
2023. máj. 26. 10:44
 5/21 anonim ***** válasza:
60%
Simán irigy. Én is az vagyok rád.
2023. máj. 26. 10:47
 6/21 A kérdező kommentje:
Házimunkából mindenben kiveszem a részem. Egyedül vasalni nem tudok de cserébe én végzek minden kerti munkát.
2023. máj. 26. 10:51
 7/21 anonim ***** válasza:
47%

Irigységről szerintem elég fura beszélni egy párkapcsolatban, ahol elvileg ez közös jó, hiszen mindketten élvezitek a gyümölcsét.

Deee az, hogy "egész nap otthon hesszelsz" eléggé azt jelzi inkább, hogy vszeg rohad a lakás, te otthon vagy és nem csinálod meg a szükséges házimunkákat, úgyhogy cisnálhatja meg ő, amikor hazajön a munkából.

Ami nem irigység, hanem inkább annak érzése, hogy nem leht számítani a másikra, mindent neki kell csinálnia. És ez tök jogos, ha így van.

2023. máj. 26. 10:52
 8/21 anonim ***** válasza:
85%
Még ha lottón nyertél volna, akkor is gáz lenne ezen hisztizni.
2023. máj. 26. 10:54
 9/21 anonim ***** válasza:
63%

Egyébként mióta a párod?

Mármint... ha nekem lenne eg yilyen kérdésem, bizots nem ranodm idegenektől kérdezném meg akik nem ismerik, hanem pl tőle..

2023. máj. 26. 10:54
 10/21 anonim ***** válasza:
30%
Ki kellene találnod, hogyan könnyíthetnél a párod életén is. Megértem, hogy zavaró számára a szituáció, de például felkelhetnél vele reggelenként, te készíthetnéd a reggelit, a vacsorát, minden olyan háztarással kapcsolatos feladatot, amit egy átlagos családban elosztanak egymás között. Emellett meglephetnéd kisebb-nagyobb ajándékokkal, élményekkel. Érezze ő is, hogy részesül abból, ami neked van, hiszen a párod.
2023. máj. 26. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!