Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fillérb@szó emberekhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fillérb@szó emberekhez fillérb@szó emberek valók?

Figyelt kérdés
Az exem sosem akart elvinni rendes randira, nagyon hitt abban hogy 50-50-ben fizessuk a lakbert, mikozben en nappalis diak voltam es csak 20oraban tudtam dolgozni, mig o 40 oraban egy jo szakmaban keresett kb 3-4x annyit mint en. Viragot sem akart venni sosem, pedig mondtam neki hogy nem az osszege szamit hanem az hogy gondol ram. Kulon kasszan voltunk pedig egyutt eltunk, felvaltva vettunk fogkremet is mint a lakotarsak. Szerintetek az ilyen ember valtozik valaha vagy ilyen onzo marad amig el?

2023. máj. 23. 15:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#2es majdnem ket evig voltunk egyutt, az eleje ota ilyen volt. Aztan amikor szakitottam vele azt is felajanlotta hogy fizeti a lakast csak adjak neki meg egy eselyt
2023. máj. 23. 16:59
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Nekem sem kéne ilyen, ajándékot sem szeretem ha vesz egy férfi, de ennyire felezgetni nekem gáz. Egy szál virág, egy mozi,fagyi... Alap lenne.
2023. máj. 23. 18:02
 13/18 anonim ***** válasza:
13%

Felezgetès vicces persze, de csak ha ha a fèrfi akarja :D

Ha te kerestèl volna többet, mit fizettèl volna?

Magyarország èrdekes hely, itt elvárják a fèrfiaktól a magasabb keresetet/fizetgetèst, de mellette azt is, hogy a házi munka 50-50% legyen.

Na ilyen nincs sehol a világon :)

#4-es vagyok.

2023. máj. 23. 18:27
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
dehogy nincs
2023. máj. 23. 18:36
 15/18 anonim ***** válasza:
27%

Na hol van ilyen?

Ha mégis van, költözzetek oda :)

2023. máj. 23. 18:41
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Én ott lakom
2023. máj. 23. 18:50
 17/18 anonim ***** válasza:
79%

"itt elvárják a fèrfiaktól a magasabb keresetet/fizetgetèst, de mellette azt is, hogy a házi munka 50-50% legyen."

A kevesebbet kereső fél nem lesz házi csicska. A háztartási teendőket meg kell osztani. És majd ezt akkor se feledd el, hogy ha a nőd keres többet, akkor mosogass, főzz, takaríts.

Másrészt a férfiak nagy része menekül, ha megtudja, hogy a nő jelentősen többet keres nála.

2023. máj. 23. 18:51
 18/18 A kérdező kommentje:

A hazi munka nagyreszet en csinaltam mert elkenyelmesedett🤡 plusz randira se vitt meg semmi

Mintha az anyja lettem volna, vicc

2023. máj. 24. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!