Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan utálja a barátom, ha elmegyek bulizni?

Tiniként én is sokat jártam bulizni, szórakozni, nagy volt az igényem rá. Aztán összejöttem valakivel aki szociális fóbiás volt meg utált bulizni és önbizalma sem volt. Én mindenhova hívtam, ő sosem jött, egy idő után nem is hívtam. Még ha buliztam akkor is felhívtam meg írtam neki, ő olyankor nem keresett és még jól le is b.aszott ha hívtam, flegma volt, volt, hogy mondtam neki, hogy hiányzol, ilyet szólt "nem tudok vele mit csinálni". Néztem egy nagyot és elköszöntem, másnap felhoztam a dolgot és mondta ja hát azt hittem jól fog hangzani, meg azt hittem azért mész mert megszólalt a zene és mész táncolni. Egyszer a legjobb barátnőim közös szülinapjára mentem, amire ő nem akart és napokig bántott miatta, hogy mi az, hogy az ÖTÖDIK HÓNAPFORDULÓN nem vele vagyok :D Mintha évforduló lenne vagy más fontos esemény. Aztán egyszer csak minden más is baj volt, ha nem vele voltam, egy szimpla barátnős plázázáson is kiakadt, merthogy milyen az már, hogy én jól érzem magam mással, jobban, mint vele, ő nem tud annyira boldoggá tenni, mint a barátnőm. Meg persze a megcsalástól is félt folyamatosan, pedig nem azért mentem bulizni, eszembe se jutott. De ő azt mondta attól fél hogy megvernek engem :D Ja, aztán amikor az ő haverjainál voltunk és ittam akkor lazán hazaengedett egyedül éjszaka, mert ő nem kísér haza, mert "lekési a buszt" pedig Pesten van éjszakai is.
Keress mást, ő kontrollálni akar és nem szereti azt a tevékenységet, amivel te kikapcsolódsz, ami nem is lenne olyan nagy baj, ha támogatna benne. Meg érted nem is a közös időből megy, mert ő nem is érne rá.

Csak így utólag 10-es.
Én nőként biztosan nem mennék el úgy szórakozni, hogy otthon felfordulás van. Vagy együtt megcsináljuk, vagy megcsinálom én, de a házat úgy nem hagyom ott, hogy mocsok és rendetlenség van.
Nincsen férjem, barátnőm van. Nálunk más a felállás, általában én oldom meg a fűnyírás-favágás-barkácsolás-szerelés-féle feladatokat, de igyekszem besegíteni a háztartásban is. Mondhatnám, hogy nem az én dolgom, mert én kint munkálkodom, de a házat akkor sem hagyjuk ott mocsokban, ez egyszerűen igényesség kérdése.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!