Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hatással lehet egy fiatal nőre, ha az apja megbízhatatlan alkoholista volt, emiatt korán meghalt?
Mindenkire más hatással van. Én 21 voltam mikor meghalt apám. Lesz4rtam, kicsit örültem is neki. Egy g3ci volt. Végre megdöglött.
A párkapcsolataimra annyi hatással volt hogy nem foglalkoztam olyanakkal mint apám;akik isznak, nem dolgoznak, bántják az állatokat stb. Ilyen büdös féreg nem kell az életembe.
A bizalmatlanság is e miatt van.
Hiszen a gyermek alkoholista szülő mellett azt tanulja meg, hogy a világ egy veszélyes hely és nem bízhat senkiben.
#8 örülök, hogy nem voltak traumáid. Ha lettek volna, akkor értenéd. #7 voltam.
kérdező:
Ez jó, hogy akkor tudtál azonosítani egy ilyen témakört, amiből ki lehetne induknod. Mindenképp szakember segítségét javaslom. A fórum képességein mindenképp túlnyúlik ez a téma, és az önsegítő könyvek ugyan nagyon jók, és ajánlom, hogy találj valamit, ami segíthet feldolgozni ezeket az eseményeket, de a rendszerezéshez, útmutatáshoz, rávezetéshez kell a szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!