Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott?Mi okból tette?
Figyelt kérdés
Állítólag szeret,de sokszor vitatkoztunk a kapcsolatunk során.
Az utolsó veszekedésnél azt kívánta,hogy járjak a saját utamon és találjam meg a boldogságomat…
Fogta és letiltott..
Miért tiltott? Azért mert szeret,vagy mert elege lett a sok vitából?
2023. máj. 21. 17:24
1/12 anonim válasza:
Azért mert elege van a sok vitából, belőled és talán nem is szeret(ett soha).
3/12 anonim válasza:
Megmondta. Jarjad a sajat utadat!
4/12 anonim válasza:
Nekem kulonben a fszsagokon folytatott vitak a halalom. Tobbszor volt szakitas ilyen miatt
5/12 anonim válasza:
Hiába a szerelem ha sok a vita.
6/12 anonim válasza:
Mert azt gondolja, hogy nem fogod annyiban hagyni. Megelőzte a stresszt.
7/12 anonim válasza:
Azért tiltott le, mert nem akar veled kapcsolatot és esze ágában sincs tovább magyarázkodni. Mert ugye, ha nem tilt le, akkor lennének kerdéseid és beszélgetnie kellene veled, amihez már nincs kedve. Hidd el, ha valaki szeret, nem tilt le.
8/12 anonim válasza:
Lehet, hogy szereti te ez át tudja ütni az ingerküszöböt, aki nem tud viselkedni ott nem számít a szerelem.
9/12 anonim válasza:
Azért,mert neki így könnyebb lezárni...
10/12 anonim válasza:
Azért, mert elege van a hülyeségeken való vitákból.
Én is szakítottam már ilyen miatt, ugyanis rettentően idegesítő és stresszes, amikor tojáshéjon lépkedsz, mert a másik minden apró cseprő marhaságon problémázik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!