Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat és tanulmányok?!
Szóval eldöntöttem hogy a képzésemet külföldön szeretném csinálni. (Csak egy év)
Jövő ősszel kezdeném ha felvennének. Jelenleg nincs kapcsolatom, legutóbb egy éve lett vége. A kérdésem az, hogy mi lenne akkor ha időközben lenne egy kapcsolatom? Kibír a táv egy évet?
Nekem nagy lehetőség szakmai szempontból ha bejutok arra a helyre…a félelmem abból adódik, hogy voltam már hosszabban kinn külföldön, és persze hogy akkor sikerült megismerkednem valakivel, amikor már költöztem el. Félek megint megfog ez történni, amilyen béna vagyok. Szeretnék párkapcsolatot, de jelenleg nincs senki és nem is találok.
Nem szeretném feladni az álmaim, de úgy érzem halad az időm és kapcsolat nélkül sem szeretnék maradni örökre
(Zárójel: igen, voltam sokat külföldön de ez a kapcsolataim nem befolyásolta. de akkor vagy nem volt komoly kapcsolatom vagy egyáltalán nem is akartam)
Ti mit tennétek ha lenne időközben kapcsolatotok de a terveitek már alakulóban vagytok és készültök a felvételire?
Minek agyalsz ilyeneken, mikor nincs is komoly udvarlód?
Menj ki! Ha mégis előtte ismerkednél meg valakivel akkor pedig legalább a kapcsolatnak jó próbája lesz az, hogy kibírjátok-e a távolságot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!