Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, hogy 27 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy 27 évesen soha nem voltam szerelmes?

Figyelt kérdés
Egyszerűen el nem tudom képzelni azt, hogy az emberek mit élveznek a szerelemben. A barátaimnak akik párkapcsolatban élnek gyakorlatilag teljesen le vannak korlátozva. Mindent a barátnőjükkel kell, hogy csináljnak, csak azt csinálják amit a barátnőjük is akar, mert félnek, hogy akkor szakít velük. Arról nem is beszélve, hogy ha lesz egy gyereked és beüt a szar akkor fizetheted a rengeteg gyerektartást, mert úgy is válással fog végetérni. Anyuka pedig apuka ellen fordítja a gyereket szóval örülj majd, ha később egyáltalán szóba állnak veled. Legyél papucs és alkalmazkodj 100%-ban a barátnődhöz, mert ha nem akkor otthagy. Mielőtt kérdeznétek nem volt rossz gyerekkorom, nem voltam bántalmazva blablabla... Szülői válás meg családi viták voltak, de hát az kinél nincs. Lehet, hogy van valami mentális problémám?
2023. máj. 19. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
15%

Erről egy pszichológust kérdezz, ne minket, amatőröket.

Te ennyire a külvilág véleményét lesed mindenben? Vagy ez csak egy ürügy arra, hogy szidj másokat, és kifejtsd a senkit sem érdeklő véleményedet?

2023. máj. 19. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Őszintén, ahogy megnyilvánultál, nem baj, hogy szingli vagy. Te aztán nagyon tudod, hogy milyen rosszak a nők, amikor sosem volt hozzájuk közöd. Amit összehordtál, az egyáltalán nem igaz, egy jó kapcsolat nem korlátoz le. Vagy talán ezzel akarod magad igazolni, mert nem jön össze? Ez is csak egy újabb másokat hibáztató hiszti kérdés. Eg
2023. máj. 19. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Nekem ez önigazolásnak tünik, mivel nincs barátnöd így könnyebb elfogadni ha azt mondod minden kapcsolat borzalmas.

A korlátozás pedig rossz kapcsolatokra jellemzö vagy ha a férfi teljesen alárendeli magát barátnőnek, ez semmi esetre sem jó döntés

2023. máj. 19. 19:56
 4/8 A kérdező kommentje:

1 - Az, hogy megkérdezem valakinek a véleményét szerintem az nem baj. Erre lett ez az oldal kitalálva. Az, hogy senkit nem érdekel.. hát te repültél, mint légy a szarra. Szóval tátsd a szádat, mert indul az erdei kaland.

2 - Nem is akartam soha párkapcsolatot. Ha nőkkel/lányokkal szóba álltam akkor is csak a szex miatt volt. Szóval most nagyon megmondtad a magadét és megvillantottad a nemlétező férfiasságod.

2023. máj. 19. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem mindenki képes szerelembe esni. A valódi szerelem amúgy nem tudatos döntés, hiába nem tartod sokra a párkapcsolatokat, attól a szerelem még létező dolog. Nem hiszem, hogy mentális bajod lenne.
2023. máj. 19. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem teljesen normális, a mai világban amúgy se nagyon éri meg nőkkel kezdeni. Felszínesek, követelőzőek, semmit nem akarnak csinálni, csak beleülni a jóba.
2023. máj. 19. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

Tényleg nem éri meg nőkkel kezdeni, vagy papucs leszel, vagy megcsalnak, ez a két lehetőség van. Sajnos valami nagyon elcsúszott pár éve, az érzelmek eltűntek, szeretet, szerelem...ezek már hírből sem ismertek.

A válás egyre több lett, és a durva az egészben az, hogy nem az van a férfi fejében, hogy csinál egy gyereket és boldog szülő/apa/pár legyen.

Régen azon ment a nagy szorzás, osztás, hogy mennyi kell egy gyerekhez, mennyibe jön bele, van e rá elég pénzünk stb...most meg azon kell filozni a pasinak, hogy 1. mikorra fogja a nő megcsalni 2. a gyerektartás vajon mennyi lesz.

Hányinger, undorító és nagyon idegesítő, hogy minden a nők miatt van, miért kell ez nem tudom.

2023. máj. 20. 00:42
 8/8 anonim ***** válasza:

“ A barátaimnak akik párkapcsolatban élnek gyakorlatilag teljesen le vannak korlátozva. Mindent a barátnőjükkel kell, hogy csináljnak, csak azt csinálják amit a barátnőjük is akar, mert félnek, hogy akkor szakít velük. ”

A ferjem a fiaval ma autos talalkozora megy, nekem eszem agaban nincs veluk tartani, mivel mas elfoglaltsagom lesz. Nem vagyunk osszeragadva, egymas nelkul is tudunk letezni. Nem tudom, te milyen tarsasagban mozogsz.

2023. máj. 20. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!