Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy 27 évesen soha nem voltam szerelmes?
Erről egy pszichológust kérdezz, ne minket, amatőröket.
Te ennyire a külvilág véleményét lesed mindenben? Vagy ez csak egy ürügy arra, hogy szidj másokat, és kifejtsd a senkit sem érdeklő véleményedet?
Nekem ez önigazolásnak tünik, mivel nincs barátnöd így könnyebb elfogadni ha azt mondod minden kapcsolat borzalmas.
A korlátozás pedig rossz kapcsolatokra jellemzö vagy ha a férfi teljesen alárendeli magát barátnőnek, ez semmi esetre sem jó döntés
1 - Az, hogy megkérdezem valakinek a véleményét szerintem az nem baj. Erre lett ez az oldal kitalálva. Az, hogy senkit nem érdekel.. hát te repültél, mint légy a szarra. Szóval tátsd a szádat, mert indul az erdei kaland.
2 - Nem is akartam soha párkapcsolatot. Ha nőkkel/lányokkal szóba álltam akkor is csak a szex miatt volt. Szóval most nagyon megmondtad a magadét és megvillantottad a nemlétező férfiasságod.
Tényleg nem éri meg nőkkel kezdeni, vagy papucs leszel, vagy megcsalnak, ez a két lehetőség van. Sajnos valami nagyon elcsúszott pár éve, az érzelmek eltűntek, szeretet, szerelem...ezek már hírből sem ismertek.
A válás egyre több lett, és a durva az egészben az, hogy nem az van a férfi fejében, hogy csinál egy gyereket és boldog szülő/apa/pár legyen.
Régen azon ment a nagy szorzás, osztás, hogy mennyi kell egy gyerekhez, mennyibe jön bele, van e rá elég pénzünk stb...most meg azon kell filozni a pasinak, hogy 1. mikorra fogja a nő megcsalni 2. a gyerektartás vajon mennyi lesz.
Hányinger, undorító és nagyon idegesítő, hogy minden a nők miatt van, miért kell ez nem tudom.
“ A barátaimnak akik párkapcsolatban élnek gyakorlatilag teljesen le vannak korlátozva. Mindent a barátnőjükkel kell, hogy csináljnak, csak azt csinálják amit a barátnőjük is akar, mert félnek, hogy akkor szakít velük. ”
A ferjem a fiaval ma autos talalkozora megy, nekem eszem agaban nincs veluk tartani, mivel mas elfoglaltsagom lesz. Nem vagyunk osszeragadva, egymas nelkul is tudunk letezni. Nem tudom, te milyen tarsasagban mozogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!