Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szőrös a barátnőm, jogosan sértődött meg?
A gyanta nekem sem jött be. Én inkább két hetente epilálom, akkor is csak "láthatatlan pihéket".
Az, hogy valami nem tetszik, azzal nincs mit kezdeni. Hiába is erőltetjük, ha nem, hát nem. Lehet amúgy, hogy hozzád jobban passzolna egy szőke?!
Tehát a kifejlett, érett felnőtt nőkre nem izgulsz, tiszta sor.
Te milyen gyakran gyantázod/borotválod a segged, lábad, mellkasod stb, hm?! Csak mert remélem nem úgy gondoltad, hogy ő minden szőrszálat tüntessen el magáról, míg te elvárod, hogy neki így is tetszen a tested. Ennyi erővel ő sem teher róla, hogy a szőr ilyen hatással van rá, szóval sipirc gyantázni. :)
Mondjuk én nem mentegetőznék, hanem szakítanék, mert tuskó vagy, és irreális elvárásaid vannak.
Keress akkor szőrmentes kislányt, ha annyira zavar a szőr egy felnőtt nőn.
50: Ez libidóprobléma, amit szexológussal tudnál megoldani.
A te térfeleden pattog a labda.
Még az is lehet, hogy aszexuális vagy.
Vagy szedsz valamit, ami hazavágja az idegrendszeredet, hormonrendszeredet, stb.
Esetleg nem szedsz fogamzásgátlót?
Még az is lehet, hogy nincsen igényed szexre, és egy olyan kötelességnek tartod, ami miatt ideges vagy, ha nem tudod teljesíteni, mintha elvárnák.
sokkal tisztább, ha megmondod a nődnek, hogy figyelj, rozika, engem nem motivál a szex, nincsen libidóm.
Hidd el, senki nem akarja rád kényszeríteni!
Ha tényleg a szőrrel lenne problémád, megkérdeznéd tőle, leborotválhatod-e neki, vagy kiszedegetheted-e neki.
(Sokan vágynak az olyan szerepjázékokra, hogy kicsinosítják a másikat, megfürdetik, megfésülik, ruhát vesznek neki, stb.)
Vagy csinálnál félhomályt, egyáltalán nem is látnád.
Én el nem tudom képzelni, hogyan tudnám kivitelezni, mivel se nem látok oda, se nem ér el odáig a kezem (rövidebb a gerincemnél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!