Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szőrös a barátnőm, jogosan sértődött meg?
Ez nekem annyira abszurd, hogy még soha nem gondolkodtam el rajta...
7-ève vagyok házas, és még soha, de soha nem kaptam megjegyzést a szőreimre.
Pedig, én aztán nem fogok mindennap borotválkozni, mert pl nekem tényleg kipattog a bőröm tőle, akkor borotválkozok gyakrabban, ha nyár van. Gyantát se bírom, nem is nem bírom, hanem idegesít, hogy sose tudom teljesen normálisan leszedni vele a szőreimet, több idő, így inkább borotválkozok, kivéve az arcomon. Ott gyantázom.
De, a páromnak szép vagyok így, én pl a hajam se festem, teljesen természetes vagyok.
Ha próbálná rámeröltetni, nagyon megsértődnèk, mert konkretan utálok borotválkozni, gyantázni, kompletten szőrteleníteni.
De mint mondtam, ez 7-év alatt egyszer se jött fel.
Most megkèrdeztem, kíváncsiságból, mit gondol erről. Ő azt mondta, engem szőrrel, szőr nélkül, teljesen mindegy neki, szeret. Őt nem zavarja.
Furcsa is lenne, mert egyébként ő sehol máshol nem borotválkozik, az arcán kívül. Engem se zavar.
Egy darabig én borotváltam, de most már csak a lábamat, a hónaljamat és nyáron a bikini vonalat szőrtelenítem.
Pont mert a páromat nem érdekelte (nem szereti az orális szexet, úgyhogy nem zavarja), hogy mi más van leborotválva, nekem meg folyton kipattogzott és viszketett. Ez a része jobban zavarta, hogy nem élveztem a szexet napokig, amíg el nem múlt.
Mi is 10 éve vagyunk együtt. Az előző pasimat sem zavarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!