Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöm jogosan sértödött meg?
Nö vagyok. Barátnömmel bulizni voltunk a hétvégén. Becsiptem kicsit jobban mind kelett volna és ex pasimra kicsit rányomultam. ( még nem is teljesen ex. Még beszéljük meg a dolgokat). Másnp barátnöm közölte micsoda szégyen vagyok stb.
A exemnek nem volt gond ez a nyomulás. Ugyanugy beszéllünk mint eddig, a gondjainkat oldjuk.
Csak másnap hívott hogy remeli jol faj a fejem es maskor nem fogok ennyit inni.
Szerintem nem megsèrtődött a barátnőd, csak kimondta a vèlemènyèt a viselkedèseddwl kapcsolatban. Nyílván nincs köze hozzá, azt csinálsz amit akarsz, attól mèg nem baj, ha a barát kicsit "helyre pofoz". Nem csak az a jó barát, aki minden hülyesègre bólogat.
Gondolom nem vèletlen vagytok szakítófèlben, ő ismeri a rèszleteket, ès igencsak kiábrándítónak találta, hogy ennyire nincs benned tartás.
A volt párom is ugyan ugy odajött hozzám átölelt. Nem teljesen 1 oldalu volt a dolog. Ma volt is utannam voltunk kávén. Mondta hiányzok.
Kicsit kínos lehetett az a hajnali dolog bulin mikor én nyomultam ( de hajnalig ö járt utánnam). De igazából úgy érzem ez a mi dolgunk. Más ezen ne sertodjon meg. Nem idegen pasira ragadtam rá, és ö se egy akkor megismert csaj utan maszkalt ejjel.
Nem az a gond hogy kimomdta szerinte ez kinos volt meg ö nem tette volna. Inkabb hogy szoba se all velem miatta.
Azert reszegen úgy képzeljetek el hogy jól becsíptem. De nem hánytam, vagy hogy állni ne tudtam volna. Csak oda mentem hozzá és átöleltem. Semmi jelenet nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!