Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a hímnemű egyedeket. Ez náluk természetes? 16/L
A nagy harci lendületben beijedt. Másra nem tudok gondolni. Vagy csak egyszerűen mással volt elfoglalva.
Lehet ebből valami, persze ha találkoztok még...
Mi van ha csak egyszerűen sok dolga volt, és nem akart olyankor ezzel foglalkozni, amikor nem tud teljesen figyelni. Tudjátok vannak olyan érdekes dolgok, mint karácsony, és társai...
Am pedig az h ha egy közös haver kérdezősködik, az könnyen lehet h nem biztatta túlságosan, lehet h úgy gondolja, ez annak a jele, h túlságosan nyomul.
Isak
Hát, ha vissza sem írt, akkor vagy nem akar Tőled semmit, vagy nem érdemel meg. További lépést tényleg csak akkor ajánlok, ha Neked nagyon bejön.
SMS-ben mondjuk megírhatod neki, hogy csalódtál benne, vagy valami... De én a helyedben inkább más után néznék.
Én inkább ezt irnám az sms-ben
"Nagyon jól éreztem magam veled legutóbb. Remélem fogunk legközelebb is találkozni" Ha erre se reagál, akkor tényleg hagyd végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!