Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire empátiahiányos?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. Az élettársam eddig sem volt az a nagyon empatikus fajta, de most úgy érzem hogy konkrétan nulla empátia van benne. Pár napja estem túl egy nőgyógyászati egügyi küreten, emiatt erős fájdalmaim vannak, illetve lesznek is még kb egy hétig. Minimális emelésnél is erős görcsöm van, és vérzés. Élettársam pedig elvárná hogy ugyanúgy csináljak mindent mint eddig. Egyszerűen nem érti meg, hogy fájdalmam van, és hogy meg is mondták nem emelhetek egy ideig. Ma is egy liter tej emelésétől úgy begörcsöltem, véreztem, hogy azt hittem ott esek össze. Erre azt mondta, nem hiszi el hogy egy liter tej emelésétől is begörcsölök. Kb gúnyolódik. Az empátiahiánya az rájöttem ebben a helyzetben, hogy nulla. Szerintetek is jól gondolom, jól érzem hogy így van?
2023. máj. 17. 19:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Hiába teszed ki a szíved egy nőért amikor kiszolgáltatott helyzetben van, az sem jó, sőt, rossz!!!!

Ez a pasi azt teszi amit ilyenkor egy nővel tenni kell...

2023. máj. 17. 22:19
 22/28 A kérdező kommentje:
Kedves 20as! Jelenleg 40 kilós vagyok. Egügyisként nem tudom van-e fogalmad arról, hogy ez erőnlétileg több hónapja tartó vérzés után mit jelent. Játszom az agyam. Sajnálom az embereket, a betegeket akikkel kapcsolatba kerülsz. Nem hiába tarto ott az egügy ahol, ezt teljesen jó bizonyítod.
2023. máj. 17. 22:33
 23/28 A kérdező kommentje:
Azt meg hol olvastad hogy ugráltatom a párom? Ja hogy sehol. Oké.
2023. máj. 17. 22:35
 24/28 A kérdező kommentje:
Én vagyok empátiahiányos? Miért is?
2023. máj. 18. 07:33
 25/28 A kérdező kommentje:
Az engem szapulóknak kényesnek stb mondóknak üzenem, hogy kiderült súlyos fokú adenomiózisom és hiperpláziám van egyszerre. Az adenomiózis miatt voltam úgy küret után ahogy. Tehát ennyit arról hogy kényes stb vagyok!
2023. júl. 17. 09:02
 26/28 anonim ***** válasza:
59%

#27!Na jó, szerintem az agyadat is vizsgáltasd ki, mert ott is lesz valami gond.🙄

Szegény párod, meg remélem, minél előbb elmenekül tőled.

2023. júl. 17. 10:41
 27/28 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, neked mentális problémáid is vannak?
2023. júl. 17. 10:42
 28/28 A kérdező kommentje:
Amig nem volt szővettani eredmény küret után addig bem tudták mi a gondom. Így már erthető?
2023. júl. 17. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!