Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire empátiahiányos?
#12! Basszus, ez nem verseny, de ne legyél már ennyire fölényeskedő azzal, aki segíteni akar. Én nem a #11 vagyok. Igen, lehet különböző, más a szervezetünk, lehet, van, aki jobban vérzik. De attól, hogy elmondják, lehetőleg ne erőltesd meg magad, ne emelj NEHEZET, nem azt jelenti, hogy normális, hogy minden könnyű tárgy megemelésétől görcsölsz, meg vérzel. Nekem is volt méhkaparásom tavaly. 40,5 voltam akkor. Nem volt semmi erős görcsöm és kb.az első 3 napban volt minimális vérzés. Érts pár csepp. Kb.azért volt bent betét, mert paráztam, ha mégis lenne valami, ne ázzak át, de szinte üresen dobáltam ki őket. Mivel nem volt hordárom, én vásároltam be, minden nap(Nincs kocsim). Arra figyeltem, hogy ne egyszerre vegyem meg a nehéz dolgokat. 2 nap múlva már dolgoztam, ami elég sok gyaloglással járt, egész addig, amíg ki nem derült, hogy a műtétnél kaptam bónuszban egy kis covidot is. Akkor már otthon maradtam.
Szóval, ja, a pasid nem túl empatikus, de a semmitől erős görcs meg vérzés meg nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!