Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire empátiahiányos?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. Az élettársam eddig sem volt az a nagyon empatikus fajta, de most úgy érzem hogy konkrétan nulla empátia van benne. Pár napja estem túl egy nőgyógyászati egügyi küreten, emiatt erős fájdalmaim vannak, illetve lesznek is még kb egy hétig. Minimális emelésnél is erős görcsöm van, és vérzés. Élettársam pedig elvárná hogy ugyanúgy csináljak mindent mint eddig. Egyszerűen nem érti meg, hogy fájdalmam van, és hogy meg is mondták nem emelhetek egy ideig. Ma is egy liter tej emelésétől úgy begörcsöltem, véreztem, hogy azt hittem ott esek össze. Erre azt mondta, nem hiszi el hogy egy liter tej emelésétől is begörcsölök. Kb gúnyolódik. Az empátiahiánya az rájöttem ebben a helyzetben, hogy nulla. Szerintetek is jól gondolom, jól érzem hogy így van?
2023. máj. 17. 19:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%
41 éves vagyok, úgyhogy szerintem döntetlen. :D Ezért is távolították el a méhemet, 40 fölött egy 3. küretet aztán évente újat már se az orvos, se én nem tartottunk normálisnak.
2023. máj. 17. 20:47
 12/28 A kérdező kommentje:
11 aha igen jól van.
2023. máj. 17. 20:52
 13/28 anonim ***** válasza:
79%
Te kérdező... Magadtól vagy ennyire hülye vagy segítenek benne? Mert itt normális válaszokat kaptál és ahogy olvastam még aggódtak is mert egyáltalán nem normális ahogy most vagy. Erre te bántásnak és támadásnak veszed? Komolyan nem értelek....
2023. máj. 17. 21:18
 14/28 anonim ***** válasza:
71%

#12! Basszus, ez nem verseny, de ne legyél már ennyire fölényeskedő azzal, aki segíteni akar. Én nem a #11 vagyok. Igen, lehet különböző, más a szervezetünk, lehet, van, aki jobban vérzik. De attól, hogy elmondják, lehetőleg ne erőltesd meg magad, ne emelj NEHEZET, nem azt jelenti, hogy normális, hogy minden könnyű tárgy megemelésétől görcsölsz, meg vérzel. Nekem is volt méhkaparásom tavaly. 40,5 voltam akkor. Nem volt semmi erős görcsöm és kb.az első 3 napban volt minimális vérzés. Érts pár csepp. Kb.azért volt bent betét, mert paráztam, ha mégis lenne valami, ne ázzak át, de szinte üresen dobáltam ki őket. Mivel nem volt hordárom, én vásároltam be, minden nap(Nincs kocsim). Arra figyeltem, hogy ne egyszerre vegyem meg a nehéz dolgokat. 2 nap múlva már dolgoztam, ami elég sok gyaloglással járt, egész addig, amíg ki nem derült, hogy a műtétnél kaptam bónuszban egy kis covidot is. Akkor már otthon maradtam.

Szóval, ja, a pasid nem túl empatikus, de a semmitől erős görcs meg vérzés meg nem normális.

2023. máj. 17. 21:21
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem én kezdtem el "versenyezni".
2023. máj. 17. 21:33
 16/28 anonim ***** válasza:
80%
De, te kezdtél, mert mindenki leírta normálisan, akinek volt ilyen műtéte, hogy ő nem vérzett és nem görcsölt. Erre te mindenkit lehordtál, meg le is pontoztál, mert nehogy már! Hogy merünk nem vérezni?😂 Valószínűleg az élettársad is arról a 99,99százalékról hallott eddig, aki nem halt bele 1liter tej megemelésébe, mert ezek szerint az az általános. 2 lehetőség van. Vagy te vagy a ritka kivétel. Akkor nem ártana utánajárni, hogy normális-e, vagy csak játszod a hattyúk halálát. Akkor viszont semmi gond a párod empatiájával. Mivel az elsőt cáfoltad...
2023. máj. 17. 21:47
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem, nem én kezdtem el hogy ezen kívül milyen mütéteim voltak. Olvasd vissza légyszives. Köszönöm.
2023. máj. 17. 21:51
 18/28 A kérdező kommentje:
Erre a játszom a hattyúk halálátra meg inkább nem reagálok, mert ez a megnyilvánulás nem engem minősít.
2023. máj. 17. 21:52
 19/28 anonim ***** válasza:
77%
Pontosan ezt kérdezted: az itt válaszolók közül kinek volt mèhkaparása? Én erre mertem válaszolni, hogy nem csak az, de egyéb, nagyobb nőgyógyászati műtétem is volt és bizony nem véreztem és nem görcsöltem egy liter tej megemelésétől. Nem tudom te miért érezted úgy, hogy ezzel dicsekszem, a kérdésedre válaszoltam. Továbbra se normális dolog, hogy gyakorlatilag bármit csinàlsz, vérzel és görcsölsz, ennyi.
2023. máj. 17. 22:02
 20/28 anonim ***** válasza:
84%
Azért az is nagy észre vall, hogy orvos helyett inkább gyakorira jöttél szidni a párodat. Igen is igaza van, hogy kifogásolta az egy liter tejet, hogy te annyit se ""emelhetsz"". Ne haragudj, de ez nevetséges. Terhesen előlfekvő placenta miatt nem emelhettem egyáltalán, nehogy a babának baja legyen. De képzeld, ha megkívántam a kakaót, nem a férjemet ugràltattam azért az egy liter tejért, hanem magam kivettem a hűtőből. Emelés pl bevásárló szatyor, egy karton ásványvíz vagy bútor, egyéb nehéz tárgy hasprésből történő megemelése! A liter tejednek semmi köze ehhez, igaza van, bocs. A nagy mennyiségű vérzés sosem jó, az mindig bajt jelez! Eüs vagyok, 3 évet voltam nőgyógyász mellett szakasszisztens, azért csak okosabb vagyok ebben a témában, mint te. Szóval ne jàtszd az agyadat, hanem fogd magadat és menj be a nőgyógyászati ambulanciára. Még meg fogod köszönni ezt a tanácsot!
2023. máj. 17. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!