Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél hogyha kiderulne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél hogyha kiderulne hogy eleted szerelme bisex? Majdnem összejöttünk, erre fel kiderült bisex , össze jönne velem, de majd ffira legyek féltékeny? Folyton a barataival lóg, még a gaybárba is megfordult. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2023. máj. 17. 10:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelne, ha nem csal meg. Pláne ha ő életem szerelme. De ha továbbra is folytatná mellettem, akkor kiadnám az útját. Nem tudom, ez a pasi milyen, de ha téged ez önmagában is zavar (az utolsó válaszodból úgy jön le) ne járj vele
2023. máj. 17. 19:46
 12/16 Gaydoctor23 válasza:
82%
Engem nővel csaltak évekig a bi pasik.Most már csak full meleggel jövök össze.
2023. máj. 18. 03:28
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Sose értettem ezt a problémát. Ha hetero, több millió nő van, akivel megcsalhat. Ha biszex, pontosan kétszer ennyi.

Ha már a több millióból eggyel sem csal meg, az a kétszer annyi szerintem már nem számít.

És nyilván a barátaival lóg. Kivel lógjon? A melegeknek is vannak barátaik. Ha valaki biszex, akkor szeinted nem barátkozhat senkivel?

2023. máj. 18. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező! Attól hogy biszex még egyáltalán nem biztos hogy megdugták. Én például biszex vagyok de nem dugok és nem dugnak meg. Csak orál van.... Nem vonz az anál.
2023. máj. 21. 07:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha zavar, akkor ne ismerkedj vele tovább, probléma megoldva.
2023. máj. 21. 10:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem az elgondolkoztató, hogy itt a gyakorin sokszor olvastam, hogy biszexuális emberek éppen az egyik nemmel vannak együtt és leírják, hogy keservesen hiányolják a szexet a másik nemmel. Na ezzel lenne nekem problémám.
2023. máj. 21. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!