Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első évben amikor összejöttél pároddal, megfordult a fejedben hogy mennyire lefeküdnél mással?
Szépen kérnék mindenkit, anonim oldal de őszinte válaszokat és szavazást szeretnék a témával kapcsolatban.
Hogy sz*****isan beindít mert..
Például sokkal helyesebb/gazdagabb/kedvesebb/férfiasabb volt az illető mint a párod?
(/egyéb miatt? Kérlek írd le)
Vagy csak azért mert nagyobb volt a melle/ feneke / szebb volt az arca..?
(/egyéb miatt? Kérlek írd le)
Nem az első évben vagyunk, de még most is megfordul a fejemben.
Az első évben inkább csak akkor fordult meg a fejemben ha láttam egy helyes pasit és belemerültem a gondolataimba.
Most így pár évvel később többször eszembe jut, de szerintem ezzel semmi baj nincs.
Ettől függetlenül nem tenném meg soha, és nem csalnám meg a párom. De "álmodozni " szoktam.
30/N
Megprodult a fejemben, de soha nem tettem meg, bárkivel is voltam együtt.
30f
#3 A mostani nők többsége igen.
Lehetsz te akármilyen csúnya, ha van egy saját házad (nem hitelre), saját újszerű autód és biztosítani tudod neki az “anyagi biztonságot”, akkor kb. mind a tiéd.
Általában a legjobb pasikkal vagyok és szerelmes, akik mellett igen nehéz is lenne csak egy olyat felmutatni, aki tetszene.
Engem irdatlan nehéz lenyúlni egy pasi mellől, aki nekem maga a tökéletesség, akinek sikerült annak most is gratulálok. Teljesítette azt, amirol azt hittem hogy lehetetlen.
Es nem szexualitással fogott meg egyáltalán hanem érzelmi alapra jatszott. Nem a testem kellett hanem a szivem es a testem. Es ő lett a férjem.
Első évben? Hülyeség, normális embernek ilyenkor ez eszébe sem jut.
Inkább 10-20 év múlva van ennek reális esélye/veszélye.
Aki már az első évben ilyeneken töri a fejét, annak nem való a házasság ill. a tartós élettársi kapcsolat.
Én nemet jelöltem, de az én válaszom nem valami releváns, mert nem vagyok az a szexuális típus, mint az átlag. Nekem havi 1-2 szex untig elég, az a lényeg nekem, hogy kevés legyen, de az jó legyen. Ezt pedig tökéletesen nyújtja nekem a párom, tehát nálam kb. esélytelen hogy elkezdjek ábrándozni, mert az igényem 110%-ban ki van elégítve, érted. Ilyen igényt nem nehéz kielégíteni, hacsak nem valaki nagyon rossz az ágyban, annak nem menne. De a párom jó az ágyba, mérete is ideális, szóval... Szerintem nekem 10 éves kapcsolatban sem fog veszélyzetetni, hogy szexuálisan hűtlen legyek. Flört vagy fellángolás más iránt esélyesebb, mint a szex.
26/N még 3 napig, akkor 27/N :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!