Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az első évben amikor összejött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első évben amikor összejöttél pároddal, megfordult a fejedben hogy mennyire lefeküdnél mással?

Figyelt kérdés

Szépen kérnék mindenkit, anonim oldal de őszinte válaszokat és szavazást szeretnék a témával kapcsolatban.

Hogy sz*****isan beindít mert..

Például sokkal helyesebb/gazdagabb/kedvesebb/férfiasabb volt az illető mint a párod?

(/egyéb miatt? Kérlek írd le)

Vagy csak azért mert nagyobb volt a melle/ feneke / szebb volt az arca..?

(/egyéb miatt? Kérlek írd le)

2022. dec. 2. 12:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%

#10 Ezt nehéz elhinni, hogy a párod is ilyen jól bírja. Szerintem ha ilyen idősen neki elég havi 1-2 ott gondok lehetnek vagy van más aki megadja neki ami kell..

Ilyen idősen egy férfinek még a heti 1-2 is kevés nem, hogy havi…

2022. dec. 2. 14:28
 12/23 anonim ***** válasza:
91%
4. Te kis torpe neked azert nincs nod .. haha
2022. dec. 2. 14:53
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Noknek szokasa..
2022. dec. 2. 14:53
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos már az első hónapban is megfordul. Ez egy szokásom hogy egyszerre többet is próbálok tűzben tartani, és ha sikerül élek is a lehetőséggel. Mig nem veszem el feleségül addig szabad a pálya. Házasságban fogadsz hűséget egyedül
2022. dec. 2. 15:11
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Sem az első évben, sem később. Tudom ,hihetetlen de van ilyen. Az első évben gyakorlatilag amikor találkoztunk már az ajtóban téptük le egymásról a ruhát. Mióta együtt élünk ez némileg változott és kevésbé intenzív, de még mindig nagyon jó és nincs hiányérzetem.
2022. dec. 2. 20:36
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos nem csak meg fordult meg is tettem.

L

2022. dec. 2. 20:41
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Anno amikor a párommal ismerkeddtem az exemmel jártam félre barátság extrákkal
2022. dec. 3. 20:09
 18/23 anonim ***** válasza:
76%

Most már majdnem egy évesek vagyunk. Megfordult a fejemben, hogy milyen lehet mással, bár szerintem akkor még nem voltunk hivatalosan együtt. És nem úgy, hogy "bár lefeküdnék vele", hanem amolyan "hmm vajon benne lenne ebben". Ja és előtte szűz voltam, tehát maga a szex is új volt. Szerintem emiatt képzeltem el sokmindent. Abba is belegondoltam, hogy a barátaimnak milyen lehet a szexuális élete. Pl ki mennyire prűd.

Illetve voltak szex-szel kapcsolazos álmaim, amikben nem feltétlenül szerepelt. De más sem, legalábbis nem tudom ki. Egyszer volt, hogy tudtam, de akkor még nem voltunk együtt. Ja és nem vágyom megvalósítani az ilyesmi álmaimat, a valóságban nem vonzanak.

Nem akarok mást, ebben teljesen biztos vagyok. Sosem csalnám meg. Nagyon jó a kapcsolatunk.

2023. márc. 18. 16:03
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

24 voltam mikor összejöttünk. Soha nem fordult meg a fejemben, se az első évben, sem a többiben. Egyrészt mert szeretjük egymást, másrészt kielégítő!!!!! a szexuális életünk, harmadrészt nem vagyok az a fajta aki félremegy egy kapcsolatban. Én inkább szakítok ha szükséges. Nem vagyok álszent, vannak hibáim mint mindenkinek, de gerinctelen AZ nem vagyok, és ennyi. Soha senkit nem csaltam meg, akármilyen rossz is volt már a kapcsolat a vége felé.

A párom előtt már nyilván voltak kapcsolataim, elég is volt, + egyikben sem volt jó nekem a szex. Nem fogok egy kósza numeráért, -ami nagy valószínűséggel mással ugyanúgy pocsék lesz mint ahogy eddig is az volt,- elveszíteni egy szép boldog kapcsolatot, szerető társat, az igazi szerelmet!

37/N

2023. márc. 18. 20:31
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
14. És ki az az elmebeteg aki hozzád menne úgy hogy orrba szájba megcsalod?😂😂😂 Nem kell a másikat hülyének nézni, előbb utóbb lebuksz. A házasság semmin se változtat, a csaló mindig csaló marad.
2023. márc. 18. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!