Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen megváltozott a barátom, miután összejöttünk. Van ilyen tapasztalatod?
Eleinte azt hittem, ő a tökéletes férfi, folyton keresett, dicsért, virágokat hozott nekem, elvitt vacsorázni, figyelmes volt, udvarias. Nagyon jól lehetett vele beszélgetni, érdeklődött, kedves volt, humoros, még nem is találkoztam olyan férfival, akit ennyire aranyosnak láttam volna. Nem siettetett semmivel, még kicsit félénknek is láttam, ami tetszett benne.
Összejöttünk, aztán pár hónap múlva minden megváltozott. Keres most is, de nem figyelmes, csak saját maga érdekli. Nem kedves, folyton csak kritizál mindent. Csúnyán beszél velem, ha valami probléma van, kikel magából, ordít és csapkod. Egyszer megszorította a csuklómat is. Nyoma sincs a régi énjének, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a kép, amit róla alkottam, egyáltalán nem igazi. Minimálisan sem, olyan, mintha az az ember nem létezne. Vártam, hátha csak ideiglenes ez a helyzet, de nem. Ez az igazi énje.
Nem bírom feldolgozni, hogy ennyire átvert. Szakítani fogok, mert ebben nem akarok élni, de nagyon fáj. Azt nem tudom, hogy miért, mert ebben biztosan nem akarok élni. Tulajdonképpen kiábrándított teljesen, szerelmesnek határozottan nem érzem már magam, de félek, milyen lesz nélküle, mert szerettem. De végül is mi fájjon, ha ő ilyen? Nem is volt igaz, amit láttam. Remélem, hamar túl leszek ezen.. szerintetek?
Van hasonló tapasztalatod? Leírod, kérlek?
Amit itt leírsz, az tipikus beetetés.
Ne várj túl sokáig, ha látja hogy ezt megteheti veled, később rosszabb lesz.
Néhány ember (férfiak is és nők is) ezt csinálja. Először ők a legszuperebb ember a világon, aztán amikor már szerelmes az áldozat, elkezdenek genyózni. És az áldozat nem érti hogy mi történt, mert akit ők megismertek, az teljesen más ember volt.
Persze, hogy van. ID-n rendszeresen adnak le ilyen sztorikat, csak ott általaban gyilkos válik a partnerből.
De előtte ő is tündér volt.
Mert ha eleve a genyózással kezdené, a kapcsolat az első randi előtt véget érne.
Be kell etetni a halat ahhoz hogy harapjon, még akkor is ha a beetetés tovább tart mint azt az egy szem halat kifogni.
Persze, azt értem, hogy ha így indított volna, össze sem jövök vele. De ha már megkapott, miért nem viselkedik inkább normálisan, miért kell ilyennek lennie?
Annyira átverve érzem magam. Holnap találkozunk és szakítok.
Nyilvános helyen szakíts vele, vagy telefonon! De semmi esetre se kettesben, főleg nem nála!
Te is legközelebb okosabb leszel, és például nem költözöl össze senkivel úgy pár hét után, hogy nem tudsz elmenni. Tudod most már azt is, hogy nem kell arra várni, hogy olyan lesz, mint az elején, mert nem lesz.
Hogy ő mit csinál, az ne érdekeljen. Valószínűleg ő is okosabbsn cserkészi be a következő áldozatát. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!