Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen megváltozott a barátom, miután összejöttünk. Van ilyen tapasztalatod?

Figyelt kérdés

Eleinte azt hittem, ő a tökéletes férfi, folyton keresett, dicsért, virágokat hozott nekem, elvitt vacsorázni, figyelmes volt, udvarias. Nagyon jól lehetett vele beszélgetni, érdeklődött, kedves volt, humoros, még nem is találkoztam olyan férfival, akit ennyire aranyosnak láttam volna. Nem siettetett semmivel, még kicsit félénknek is láttam, ami tetszett benne.

Összejöttünk, aztán pár hónap múlva minden megváltozott. Keres most is, de nem figyelmes, csak saját maga érdekli. Nem kedves, folyton csak kritizál mindent. Csúnyán beszél velem, ha valami probléma van, kikel magából, ordít és csapkod. Egyszer megszorította a csuklómat is. Nyoma sincs a régi énjének, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a kép, amit róla alkottam, egyáltalán nem igazi. Minimálisan sem, olyan, mintha az az ember nem létezne. Vártam, hátha csak ideiglenes ez a helyzet, de nem. Ez az igazi énje.

Nem bírom feldolgozni, hogy ennyire átvert. Szakítani fogok, mert ebben nem akarok élni, de nagyon fáj. Azt nem tudom, hogy miért, mert ebben biztosan nem akarok élni. Tulajdonképpen kiábrándított teljesen, szerelmesnek határozottan nem érzem már magam, de félek, milyen lesz nélküle, mert szerettem. De végül is mi fájjon, ha ő ilyen? Nem is volt igaz, amit láttam. Remélem, hamar túl leszek ezen.. szerintetek?

Van hasonló tapasztalatod? Leírod, kérlek?

2023. febr. 26. 10:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen, 9-es, én is úgy gondolom. Veszekedés után, ha nagyon túllőtt a célon, akkor is mindig olyan mézes-mázos.

Biztos velem sincs rendben valami egyébként, mert nehezen hoztam meg ezt a döntést, és basszus fáj, szomorú vagyok miatta. Úgy érzem, hogy annak ellenére, hogy már kiábrándultam belőle, mintha magához láncolt volna valahogy. De már döntöttem, ilyen életet nem akarok. Inkább egy kis ideig tartó fájdalom, mint egy ilyen élet.

2023. febr. 26. 11:29
 12/13 anonim ***** válasza:

"Mert ha eleve a genyózással kezdené, a kapcsolat az első randi előtt véget érne."

Nekem ilyen sokszor volt.:/

2023. febr. 26. 11:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy könnyen dobálóznak az emberek a "nárcisztikus" szóval, de amit leírtál, az tipikus, olvass utána! Megérted, hogy mi történt, könnyebb lesz otthagyni.
2023. febr. 26. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!