Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet csinálni,ha nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni,ha nincs baj a kapcsolatban,de mégsem bírok nyugodt maradni?

Figyelt kérdés

Eddig ez a 6. Kapcsolatom.

Már nem igazán szeretnék újabb csalódást,vagy keresgélést.

Eddigi cél is a biztos megtalálása volt,de végűl menekülés lett a vége,mivel addig voltak tökéletes úriemberek,amég bele nem férkőztek a bizalmamba ,utána pedig jött a meglepi.

A mostanin,érzékelem,hogy egy más világ mint akikkel eddig találkoztam,de megbízni,és nyugodtnak maradni mégsem tudok.

Sok esetben nem tudom eldönteni,hogy én reagállok/gondolok túl dolgokat,vagy ténylegesen van mögötte probléma.

Olyan dolgokról van szó, ami elvileg normális. Pl ha csökken a beszélgetés,vagy az érzelgősség.

Hiába mondja ,hogy nem hagy itt.Nem keres mást.Meg szeret,mégis állandóan keresem azt,hogy ez miért nem igaz.

Csak ezt nem mutatom ki neki.

Állandóan azon aggódok,hogy nem-e unt meg.

Nagyon idegesítő érzés.

Volt már valakinek ilyen?

2023. máj. 15. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Az ha időszakosan csökken a kommunikáció az normális is lehet nem jelent feltétlenül rosszat.

Főleg akkor gyakori ez ha egész nap szinte együtt vagytok.

Az érzelgősség alatt nem tudom mit értesz pontosan.

Ha az intimitás kevesebb a részéről akkor kezdeményezz te, ha nincs a részéről ilyen esetekben elutasítás akkor itt sincs probléma.

2023. máj. 15. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

X év után azért ismeritek egymást és nagyjából tudod hogy hogy reagál valamilyen hírre, témára, tudod milyen véleményen van. Ebből kifolyólag kevesebb lesz a téma is. Nem lehet mindig minden percen új dologgal előállni.

Amúgy jó párkapcsolatban úgy működik, hogyha megunja a másikat ezt elmondja és vagy együtt megjavítják, vagy szakítanak. Amíg nem látsz problémát, ne csinálj magadnak

2023. máj. 15. 19:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen helyzetben, igen. Rágörcsöltem a problémákra, elengedtem és utána nagyon megbántam. Több év után sem jutottam túl rajta.
2023. máj. 15. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

"Hiába mondja ,hogy nem hagy itt.Nem keres mást.Meg szeret,mégis állandóan keresem azt,hogy ez miért nem igaz." - Tehát nem bízol benne, és magadban sem.

"Csak ezt nem mutatom ki neki." - Akkor hazudsz neki is, és magadnak is. És persze, hogy nem érzed jól magad. Azt hiszed, hogy nem veszi észre?

2023. máj. 15. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én el szoktam mondani a férjemnek, ha épp ettől félek ( elég gyakran, ahhoz képest, hogy nincs rá okom).

Ő pedig próbál ilyekor megnyugtatni. Az mondjuk segít, hogy általában hozzá teszem, hogy tudatosan tudom, hogy nem hagy el, csak közben rettegek és szeretném, ha többször megölelne és többet beszélgetne velem.

Szóval igyekszem nem őt vádolni.

2023. máj. 15. 22:43
 6/9 anonim válasza:

Nekem is ez van a mostani kapcsolatomban.

Mindig biztosít a párom arról, hogy szeret és mellettem lesz, nem fog hátat fordítani. Viszont Én is érzem magamban a félelmet sőt, sokszor már a határán vagyok, hogy Én generáljam a problémákat.

Szerintem ez egy összetett dolog, ha magambol indulok ki, 2 dologból gyökerezik ez:

1. anno régen az első barátnőm, akiről teljesen meg voltam győzödve, hogy nem tudna másért elhagyni, mégis megtette, vagyishát, szakításunk után 1-2 nappal már mással volt. Ill. a második komoly kapcsolatomban is szakítás után rögtön mással volt a hölgy. = rossz tapasztalatok

2. önbizalomhiány

Ennek a kettőnek a keveréke okozza ezeket a félelmeket. Én tervezek felkeresni egy pszichológust, mert ezt fel kell oldanom magamban, ha másért nem ÖNMAGAMÉRT.

30/F

2023. máj. 16. 10:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Azért nem kérdezgetem már tőle,meg mondokatom,hogy mi a baj,mert már elmonstam ezerszer,és nem akarom,hogy irritálja.

Ezek a dolgok az előzőek miatt alakúltak ki.Sose hallgatták meg,mit szeretnék,sose nyugattak meg,max hisztinek hívták a bajaimat,és a beszéd lecsökkent ,csak épp más lány miatt. Állandóan. Ezeket,nem tudom kiverni a fejemből..

Mikor összejöttünk,én erről beszéltem vele,de most mégis azt érzem,hogy jaj..biztos megbánta ,hogy belement ebbe. Biztos unja. Stb.

Érzelgösség alatt,a bókolást értem.

Hogy kevesebbet bókol. Pl ha eddig küldtem reggel fotót,mindre visszaírta,hogy " szépségem"most csak beszivezi. És lehet ,ez semmiség,de akkor is bosszant. Csak nem szólok,nehogy bosszantsa ,hogy szólok. Megint.

Sexualitás téren eddig 1x fordúlt elő,hogy lejött 1 hét után 2 napra,de semmi. Azt mondta fáradt, fáj a feje. Inkább filmeztünk,összebújtunk. Csak nekem persze egyből az jött le,hogy a héten nem volt-e másik lánnyal,hogy most úgymond..nincs kedve.

Ez is egyik exemtől származik,hisz az is azért nem"kívánt" mert ott volt a másik csaj..

Persze ez nem jelenti,hogy a mostani is biztos ezért,lehet tényleg csak egyszerűen most nem volt hangulata hozzá,de akkor is.

Próbálom görcsösen fenntartani az érdeklődését,de közbe mindig elkönyvelem,hogy úgysem sikerűl.

Annyi,hogy én nem csinálom ki olyan dolgokkal,mint a 3. Párom ,hogy nem mehet ki a házból,csak ha bekapcsólja a kamerát, nem kérem el a fb jelszavát,nem fenyegetem ütéssel vagy lelkileg ha bajt érzek,vagy akár fenyegetem öngyilkosságal.Nem támadom meg,hogy ki ez a csaj?! Az a csaj?! Mit csinál? Miert elérhető? Kivel volt?? Ilyeneket magamba tartok mégha eszembe is jut. Így értettem azt,hogy nem mutatom ki neki.Amúgy se szeretném,hogy lássa,mennyire "fontos" nekem ,meg pontosan mi játszódik le bennem.

Próbálok ezzel megküzdeni,de már a szihologus is eszembe jutott.

2023. máj. 16. 17:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Még egy egyszerű példa arra,hogy mi is történik az ez:

Egyszer amikor ment haza,elkezdtem sírni,mivel akkor is már valami bajom volt egész nap,és agyaltam,hogy remélem nem hagy el.

Erre megkérdezte ,hogy miért sírok ,mi a baj. Mondtam neki h belegondoltam valamibe. Erre mondta,hogy de. Ne gondoljak bele.

Mondtam h szeretem,utána ő is mondta ,hogy szeret. Megkérdeztem,hogy biztos-e ez? Azt mondta biztos.

Utána írtam neki,hogy sajnalom ,hogy kiakadtam,de nagyon félek,hogy 1x tényleg elhagy ,mert valami baj van,és az nagyon rossz lenne stb.

Erre annyit írt,hogy: semmi baj szivem.❤️

Éss újra kiakadtam,mert nem úgy írta,ahogy akartam.Tehát nem írta amit eddig,hogy semmi baj szivem,nem foglak itthagyni ,stb.

Ez persze így gyerekesen hangzik de valamiért ettől a semmi baj szivem választól,csak mégjobban azt hittem ,hogy baj van ,de inkább nem szóltam,csak beszélgettem vele tovább.

Ezt akarom valamivel megszüntetni,mert ez így nem jó.Hogy már nem tudom mi jelent valóban rosszat,és mi semmiség.

2023. máj. 16. 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Minden jó lesz, ha nem gondolsz az exeidre, és elhiszed a párodnak, amit mond és tesz. Ilyen egyszerű. Mert ő tényleg szeret!
2023. máj. 17. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!