Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként meddig birnátok egy kapcsolatban ha egyáltaán nincs szex?
A párodnak semmi egeszségügyi gondja nincs ami meggátolná ebben, nem stresszesebb, nem dolgozik többet mint előtte, egyeszerűen nem kivánja.
Sem oralis szex, sem petting, szo szerint semmi.

Nem akarnám megtudni, meddig bírnám, szóval nem várnék.
Ha evvel állna elő, szakítanék, nem egymást keressük akkor.

Nem önagamat hibáztatbnám abban, hogy az adott férfinek egy másik helyen van egy másik élete és téged kirakatnak használ.
Nem nem kívánja, hanem máshol van testileg. Ez a valóság a te esetedben.
Ismertem ilyen férfit,meg még másokat is és két élete volt.Csak ügyesen játszott a fazon.
Normális házasságban 25+ van szex. és nem félévente egyszer.
Nagyon sajnálom, a hozzádhasonló nőket, nem veletek van gond. Hanem azzal aki képtelen felvállalni magát. Kicsoda-micsoda a valóságban. Mivel azt írtad, hogy nem beteg.
Ideje, hogy szembenézz a valósággal.
A kérdésre viszont, ha beteg lenne, vagy bármi történne a férjemmel potenciailag-bármeddig. Mert nekem nem csak egy test az illető.És ha adom valamire a szava, akkor adom, még csak le sem kell írnom szerződésben. Jóban-rosszban.Ahogy anno is megmondtam, én egyetlen egyszer megyek férjhez. Többet nem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!