Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként meddig birnátok egy kapcsolatban ha egyáltaán nincs szex?
A párodnak semmi egeszségügyi gondja nincs ami meggátolná ebben, nem stresszesebb, nem dolgozik többet mint előtte, egyeszerűen nem kivánja.
Sem oralis szex, sem petting, szo szerint semmi.

Mi az, hogy semeddig? Mármint, honnan számoljátok? Én az utolsó szextől, és mivel az nincs folyamatosan, max naponta 3-szor (nekem), ezért nem tűnne fel ez a változás pár napig mondjuk.
Egy hét szex nélkül, és komolyan beszélnék vele erről. Egy hónap türelmi időt adnék. Utána még utoljára felvetném a párterápiát. Ha elutasítja akkor vége, ha nem, akkor még egy hónapot adnék neki.

Hiába pontozott le valami hisztérika.
Nem.ezt.érdemlem.
Sokkal jobb nő vagyok, minthogy eltűrjem, hogy a saját párom ne kívánjon.
Sokkal többet teszek bele a kapcsolatomba, minthogy egy ilyen alapvető dolgot ne kapjak meg.
Nem tetszik?
Pontozd le ezt is! ;)
8-as voltam.

Érdekes hogy azok a nők, akik itt pár hetet nem bírnak ki. Más kérdések alatt meg oltják a férfiakat, hogy kössenek csomót a farkukra, mert nekik kapcsolatban se jár a normális szex.
Hogy is van ez?

18
1. Nem mondtam, hogy pár hetet sem bírnék ki szex nélkül. De a kérdésben az áll, hogy nincs egészségügyi oka, és stressz/fáradtság sincs. Csak egyszerűen nem kíván. Mondd, ezt miért kellene kibírni/eltűrni?
2. Senkit nem oltottam, hogy kapcsolatban sem jár normális szex férfiaknak. Csak olyankor oltottam, ha úgy akarta valaki használni a nő testét, hogy épp nem jó neki valamilyen okból, vagy pl. volt egy olyan phaszfej, aki análért könyörgött, amikor a barátnője betegség miatt nem érezte a saját fenekét, vagy amikor szintén análért könyörgött csak azért, mert a barátnője az exének engedte.
Olyat soha nem mondtam, hogy el kéne tűrnie, hogy huzamosabb ideig, ok nélkül nem kívánja a párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!