Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha egy 40 évvel idősebb pasi elmondaná hogy szeret?
Sztem ez nem teljesen normális dolog. Sztem ha egy férfinek van családja, akkor nincs az a szörnyűséges házisárkány vagy az a mennyiségű pénz, esetleg más nő, amiért otthagyja a gyerekeit. Ha szerelmesnek vallja magát beléd akkor sztem hazudik vagy vmi komoly zavar lehet a fejében. Felállt a farka és azt hiszi szerelmes, ezért otthagy mindent, mert úgy érzi megteheti, mert egy férfi és rossz a házassága. Jujj de menő.
És milyen beteg ember az, aki a szerelmének egy 40 évvel idősebb társat kínál? Szal értitek. Ha még tegyük fel szerelmes is belé, akkor is inkább hagyná magára, mert úgy biztos jobb lenne neki, mint egy 40 évessel.
Valszeg valami önző arc lehet és csak megkívánta a fiatal pipiket.
Sztem nemet kéne mondanod. Először is, mert nem járulhatsz hozzá, hogy egy család szétszakadjon, még akkor sem, ha egy ilyen patkány az ún. férfi a családban. Másodszor meg magad miatt is nemet kéne mondanod. Nem hinném, hogy őszintén szeretheted és eltudnál vele képzelni komolyabb kapcsolatot.
Egy fiú véleménye. (Szándékosan írtam a fiút, mert még nem tartom magam férfinak.)
Hát ez elég egyértelmű. Végülis igazatok van. 16 vagyok.
De mit mondjak neki egyszerűen csak egy nemet és kész?
Bár szerintem csak ennyit mondok neki.
16 évesen egy ~ 56 évessel?
Te se gondolod komolyan.
Jaaaj, 16 éves vagy? És ennyire nem nyilvánvaló, hogy csak a husid kell neki? De most komolyan, mi másért szerethetne?
Egyszerűen csak mondj nemet és kész.
(Véletlenül nem tanárod?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!