Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki gyerekessel jön össze az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki gyerekessel jön össze az hogy dolgozza ezt fel?

Figyelt kérdés

Ugye mikor közös a gyerek, akkor még elképzelhető hogy a feleség egy szinten kezel a gyerekkel fontosságban. De ha nem a tied a gyerek, akkor mindig csak maximum második lehetsz.

Hogy viseli ezt aki egy gyerekes nőbe lessz szerelme?

2023. máj. 13. 16:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Egy elvalt nőnek a gyerek apja nem a második. Hanem a sokadik, vagy egyenesen az utolsó. Vagy az enyém kb benne sincs a sorban.

A páromat és a gyerekemet viszont hasonlo erővel szeretem, csak nyilván másképp.

2023. máj. 13. 19:53
 12/36 anonim ***** válasza:
85%
Úgy hogy mindkettőnknek a gyerek volt az első. Aztán volt olyan is hogy én álltam a gyerek mellé az anyjával szemben, amikor a tyúkanyó nem akarta hogy a gyerek önállósodjon.
2023. máj. 13. 19:57
 13/36 anonim ***** válasza:
Simán.
2023. máj. 13. 20:33
 14/36 A kérdező kommentje:
9. Értem szóval szerinted tök alap, hogy az összes férfi sokadik akar lenni a sorban. És akkor ezek szerint én vagyok nem normális.
2023. máj. 13. 20:34
 15/36 anonim ***** válasza:
68%

Nem zavar hogy egy gyerek életképtelen?

Persze bőgjön hányjon fetrengjen a betojva hagyjuk otthon egyedul hátha túlél, mert épp nem ér rá a kedves anyuka mert épp orálozik vagy hogy gondolod?

Nem mellesleg a gyerek 18 eves koráig büntetendő a SZÜLŐ ha bármi is van!

2023. máj. 13. 20:52
 16/36 A kérdező kommentje:
15. Ki beszélt itt szexről? Amúgy meg ne akard már azt mondani, hogy egy gyerek, az ideje 100% veszélyben van és életképtelen. Pláne ha egy gyerekes anyáról beszélünk azért inkább 5+ éves gyerekekről van szó általában. Tudod aki oviba jár, meg isibe, meg aludni szokott, meg ilyenek. Te most tényleg azt akarod nekem bemesélni, hogy egy nőnek nincs őt perce, mikor arra figyel hogy a férfi mit akar, meg mit kéne tenni hogy neki jó legyen. (És nem még mindig nem a szexről van szó, hiába akarsz azonnal bemocskolni.)
2023. máj. 13. 21:04
 17/36 anonim ***** válasza:
56%

Arrol volt szo ki az elso.

Bakker a gyereknek minimum felugyelet kell vagy látod pl alvás. Es csak azutan jön a férfi. Nem is lehet máskepp

2023. máj. 13. 21:07
 18/36 anonim ***** válasza:
77%

"szerinted tök alap, hogy az összes férfi sokadik akar lenni a sorban"

Ne haragudj, de amikor az embernek gyereke születik, akkor nyilván onnantól ő lesz az első a sorban. Normál esetben a férfiaknak is, de nőknek mindenképp és ezen nem változtat az, hogy a gyerek igazi apja-e vagy más az apja.

Ez nem azt jelenti, hogy a férfi és nő nem szereti egymást többé, de azért az embernek akkor is a gyereke lesz az elsö.

2023. máj. 13. 21:10
 19/36 A kérdező kommentje:

Talán helytelen a megfogalmazás amit használtam.

Én inkább arra gondoltam, hogy soha nem is vagy fontos, mert mindig csak a gyerek van, és te maximum besuvasztható vagy a programba.

Nyilván lássa,(akár lássuk) el a gyereket, de ha a gyerek mittomén cirkuszba akar menni, akkor nem fog az anyuka úgy dönteni hogy máshova megyünk, mert a gyerek az első. Igazi szülőnél ez azért nem pont igy van szerintem. Ott azért simán az is számít hogy apuka meg anyuka hova akar menni.

2023. máj. 13. 21:16
 20/36 anonim ***** válasza:
66%
Te szülő vagy? 😀 Nyilván nem. Ha lesz gyereked megtudod. Ha szeretsz egy nőt, és van gyereke, és őt is elfogadod, akkor igen is a cirkusz lesz számodra is az első, hogy örömet okozz neki. Fujj milyen alak lehetsz...menj akkor gyerek nélküli nőre.
2023. máj. 13. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!