Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki gyerekessel jön össze az hogy dolgozza ezt fel?
Ugye mikor közös a gyerek, akkor még elképzelhető hogy a feleség egy szinten kezel a gyerekkel fontosságban. De ha nem a tied a gyerek, akkor mindig csak maximum második lehetsz.
Hogy viseli ezt aki egy gyerekes nőbe lessz szerelme?

Egy elvalt nőnek a gyerek apja nem a második. Hanem a sokadik, vagy egyenesen az utolsó. Vagy az enyém kb benne sincs a sorban.
A páromat és a gyerekemet viszont hasonlo erővel szeretem, csak nyilván másképp.

Nem zavar hogy egy gyerek életképtelen?
Persze bőgjön hányjon fetrengjen a betojva hagyjuk otthon egyedul hátha túlél, mert épp nem ér rá a kedves anyuka mert épp orálozik vagy hogy gondolod?
Nem mellesleg a gyerek 18 eves koráig büntetendő a SZÜLŐ ha bármi is van!

Arrol volt szo ki az elso.
Bakker a gyereknek minimum felugyelet kell vagy látod pl alvás. Es csak azutan jön a férfi. Nem is lehet máskepp

"szerinted tök alap, hogy az összes férfi sokadik akar lenni a sorban"
Ne haragudj, de amikor az embernek gyereke születik, akkor nyilván onnantól ő lesz az első a sorban. Normál esetben a férfiaknak is, de nőknek mindenképp és ezen nem változtat az, hogy a gyerek igazi apja-e vagy más az apja.
Ez nem azt jelenti, hogy a férfi és nő nem szereti egymást többé, de azért az embernek akkor is a gyereke lesz az elsö.
Talán helytelen a megfogalmazás amit használtam.
Én inkább arra gondoltam, hogy soha nem is vagy fontos, mert mindig csak a gyerek van, és te maximum besuvasztható vagy a programba.
Nyilván lássa,(akár lássuk) el a gyereket, de ha a gyerek mittomén cirkuszba akar menni, akkor nem fog az anyuka úgy dönteni hogy máshova megyünk, mert a gyerek az első. Igazi szülőnél ez azért nem pont igy van szerintem. Ott azért simán az is számít hogy apuka meg anyuka hova akar menni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!