Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a hazudozás mennyire gyakori férfiak?
Én lány vagyok. Sajnos hajlamos vagyok azt hazudni, hogy valamit nem felejtettem el, pedig igen. Kicsit feledékeny vagyok, és valamikor szégyellem. Ezt ő is tudja (mármint, hogy hajlamos vagyok megfeledkezni dolgokról), ezért szokott figyelmeztetni, meg a biztonság kedvéért rákérdez, és ilyenkor előfordul, hogy azt mondom, hogy már megcsináltam/eszemben van.
Néha úgy teszek, mintha figyelnék, pedig elkalandoztam.
Amikor fősulira jártam, néha azt mondtam, hogy tanulok, pedig sorozatot néztem (mert ő azt gondolta, többet kellene tanulnom, pedig nekem kevesebb idő is elég volt, de nem akartam, hogy esetleges rossz jegy esetén hallgathassam, hogy ő megmondta). Amúgy végig négyes felett volt az átlagom.
Nagyon sokszor megesik, hogy ezeket utólag bevallom neki, mert kis hazugságokért is bűntudatom van. Sokszor pedig ő jön rá magától, mert már túl jól ismer. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!