Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mar nem szeret?

Figyelt kérdés
Mar 1,5 eve egyutt vagyunk. Az utobbi idokben kicsit kevesebb idonk van egymasra, de az egyutt toltott ido mindig nagyon jo. Alapvetoen jonak tartom, hogy mindkettonknek van elete egymason kivul. Penteken beszeltuk, hogy ki mikor er ra. Rajottunk, hogy kb a csutortok este lenne mindkettonknek szabad. De mivel az olyan messze lett volna vegul mindketten megoldottuk hogy a hetvege osszejojjon, annak ellenere hogy voltak programjaink. Aztan amikor ment el hetvegen megkerdeztem hogy akkor atjon-e csutortokon is. Az volt a valasza hogy 7ig az egyetem lesz, faradt lesz es szeretne kicsit egyedul lenni, mert nagyon suru hete lesz.... Megertettem de kicsit rosszul esett... Szerintetek jogosan esett rosszul? 21L
2023. máj. 9. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgaidőszak kapujában vagyunk, ilyenkor azért nem meglepő, ha kevesebb ideje jut rád.
2023. máj. 9. 13:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze tudom, mostanaban sokat volt midenfele es keveset tanult. De azert furcsa hogy nalam aludni sem szeretne.
2023. máj. 9. 13:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Meg ha a hetvege nem jon ossze, akkor raert volna.
2023. máj. 9. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Valaki ilyen valaki olyan. Nekem pl a legfőbb prioritás a barátnőm, kb az motivál hétköznap az életre hogy hétvégén találkozunk. Magamtól sosem mondanék le egy talit, de másnak meg ez nem annyira fontos része az életének
2023. máj. 9. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből még ne gondolj rosszra. Majd ha teli lesz szabadidővel és úgyse keres, na akkor lehet aggódni.
2023. máj. 9. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érthető, hogy rosszul esett, de megsértődni rajta felesleges.

Jobb, hogy őszintén elmondta, mire van most szüksége, mintha magára erőltetné a találkozást.

Ez önmagában nem jelenti azt, hogy nem szeret. Ha más jelei is lennének, akkor lenne okod erre gyanakodni.

2023. máj. 9. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

Előző vagyok.

"Meg ha a hetvege nem jon ossze, akkor raert volna."

Ez is azt bizonyítja, hogy szeret. Ha a hétvége nem jött volna össze, akkor ilyen zsúfolt időszakban is szakított volna időt az együttlétre. De végül jól alakult, mert találkoztatok is, és ő is megkapja a pihenést/egyedüllétet, amire szüksége van.

A kecske is jól lakott, a káposzta is megmaradt.

Nem kell ebbe többet belelátni.

Ha a hétvége sem lett volna alkalmas, és ennek ellenére sem menne, az lenne kicsit furcsa.

2023. máj. 9. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!