Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés vagyok neki?

Figyelt kérdés

14 éve vagyok együtt a férjemmel. gyönyörű életünk van. csodaszép kertes ház, gyönyörű autók, elképesztő helyekre járunk nyaralni, két szép gyerekünk. szerintem mondhatom magamról, hogy dekoratív, 2 gyerek után elég csinos nő vagyok, vicces és okos. szeretnek a barátaink, nagyon sok barátunk van. gyes alatt elkezdtem foglalkozni a sminkeléssel és most abban dolgozom.

a férjemmel minden rendben van köztünk, mégis kicsit aggodom.

van a gyerekünknek egy legjobb ovis barátja. az anyuka egyedül neveli a gyerekeit és elég sokat van nálunk a gyerek, meg nála miénk. mikor itt van nálunk a nő, a férjem issza minden szavát. és szerintem valahol bejön neki a nő. nagyon megfigyeltem a csajt és semmilyen jelét nem mutatja a férjem felé, hogy tetszene neki. tehát igazából nem a nőt "hibáztatom". hanem a férjemen nem igazodok ki. egyszer beszélgettünk és felhozodott, hogy "marika" milyen jó fej. milyen ügyesen csinája, hogy a két gyerekét egyedül neveli, és milyen kiegyensúlyozott. meg hogy ő "rendesen" dolgozik...2 nyelvű irodában alkalmazott. nem értem mit eszik azon a nőn. nem is csinos, sőt elég molett. nem a testalkatával van baj, csak hát nem értem mi tetszik neki azon a nőn. tény, hogy én is sokszor kérdezem tőle, hogy hogyan bírja? egyedül van évek óta a gyerekekkel, járnak kirándulni, mindenük meg van, pedig átlagos a fizetése, ezt is mondta "marika". viszont tényleg olyan kiegyensúlyozottnak tűnik a sok rossz ellenére.

féltenem kell tőle a férjem?

2023. máj. 8. 11:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
engem csak az érdekel, hogy miért érdekli egy férfit egy ilyen nő, mikor van egy tökéletes családja? azért zavar kicsit, mert egyszer egy baráti beszélgetsében is feljött a neve, mert a haverja a férjemnek pont itt volt mikor a csaj haza hozta a gyerekünket mert náluk töltötte a hétvégét. és akkor ő megjegyezte hogy ki ez a csaj? többet nem tudok, mert ki mentek után cigizni a férjemmel
2023. máj. 8. 15:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a férjed szemébe igencsak jó nő az egyedülálló anyuka
2023. máj. 8. 15:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem lehet rossz nő ha a haver is rákérdezz
2023. máj. 8. 15:32
 14/19 anonim ***** válasza:

Hozd a legjobb formádat, és ne törődj másokkal. És mindig állj a férjed mellett.

Eddig is így csináltad, nem? Ezután is ez lesz a jó. Bízz magadban.

2023. máj. 8. 16:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak nincsenek úgy elalélva attól, hogy "tökéletes" családjuk van. Ez csak nekünk nőknek lényeg.Marhára leszarnak mindent, ha feláll a farkuk. És ez megtörtént már kevésbé szép nők esetében is. Sőt, van olyan is aki alkoholista, igénytelen nőre cserélte a csinos feleséget és a gyerekeit, a kirakat életét.Nem sült ugyan el túl jól a csere, de megkapta azt az izgalmat, amiben otthon már jó ideje nem volt része. Ma sem bánta meg, ezt hangoztatja az illető még most is. Ilyenek ezek. Nem mind alkalmas hosszabb távon hű férjnek. Tanulmányoznod kellene a lelkivilágukat, mert nagyon nem vagy képben, hogy hogyan gondolkoznak tényleg. Gyereket meg lényegesen kevesebb akar közülük, mint nem. Általában belemennek, hogy legyen az asszony kedvéért. De ha helyzet van, bizony az sem nem számít nekik.

Te egy rózsaszín ködös álom világban éled vakon az életeteket. Nos, mint látod a valóság egészen más. A te férjed sem olyan vak más nőkre, mint szeretnéd. Ezért kellene időben kinőni a mesékből, mert elég kegyetlen tud lenni a pofára esés.

2023. máj. 8. 16:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt a hihetetlen fantasztikus tökéletes életet amit valami amerikai nyálas filmből szedtél...és mégis szar van a palacsintában...ejj ejj..."

Itt szokott egészen más lenni a valóság. Sokan elvannak szállva, nem a föld járnak. Kérdezőnk is ilyen.

2023. máj. 8. 16:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, a férjed beléhabarodott, vagy csak... érted. Tök mindegy, hogy a Marikának nem kell, neki kell, ráadásul Máriának még kellhet idővel. Plusz, ha nála nem is lenne esélye, lesz más nő, aki szintén fog tetszeni a férjednek és lehet az adna neki lehetőséget...

Úgyhogy szerintem ne szólj semmit a férjednek róla, azt figyeld meg, hogy Marika mit csinál, hogyan viselkedik. Ha vannak rá jelek azon kívül, hogy tetszenek egymásnak, mint pl. hogy a férjed átjárkál "beszélgetni", "véletlenül" találkoztak, a férjed hanyagol és ilyesmik, akkor döntsd el, hogy vele maradsz-e, bár lehet nem kell dönteni, mert ő lecserél sajnos Marikára (vagy más nőre).

2023. máj. 8. 20:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez a bajolgas az elejen botranyos. Oke, van egy valag penzetek, fontosak a kulsosegek.

Egyrol nem irtal, a legfontosabbrol. Milyen koztetek a kapcsolat? A “rendben van minden” nem eleg, szoktatok randizni? Kikapcsolodni a gyerekek nelkul? Kedveskedtek egymasnak? Milyen a szexualis eletetek? Van szenvedely, vagy?

2023. máj. 8. 21:14
 19/19 anonim ***** válasza:
49%

#16 egyetértek. 9-es vagyok. Valszeg kedves kérdezőnk itt a nagy tökéletességben magának is bemesélte, hogy tényleg tökéletes ő is és az élete is, de aztán marhára nem.

Azon sem lepődnék meg, hogy a férfinak imponál a másik nő talpraesettsége és esze, nem pedig a szokásos háztartásbeli anyucika aki hobbiból elmegy smikelgetni meg körmözgetni a kis tökéletes életében, mert a férfi úgy is eltartja, de közben ne lehessen rá mondani, hogy ő nem dolgozik...szánalom. Az a másik nő nem a sült galambot várja a szájába hanem küzd, hajt egyedül a gyerekeiért és egy férfi nélkül is megáll a lábán. Kérdezőkém te ehhez biztos túl tökéletes vagy. Ébredj fel. Mit tettél te hozzá a közös dolgaitokhoz? Mondjuk anyagilag vagy bárhogy? Az hogy otthon vagy neveled a gyerekeket és munkanélküliként viszed a háztartást hát nem nagy kunszt...erre bármelyik nő képes.

2023. máj. 8. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!