Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés vagyok neki?
14 éve vagyok együtt a férjemmel. gyönyörű életünk van. csodaszép kertes ház, gyönyörű autók, elképesztő helyekre járunk nyaralni, két szép gyerekünk. szerintem mondhatom magamról, hogy dekoratív, 2 gyerek után elég csinos nő vagyok, vicces és okos. szeretnek a barátaink, nagyon sok barátunk van. gyes alatt elkezdtem foglalkozni a sminkeléssel és most abban dolgozom.
a férjemmel minden rendben van köztünk, mégis kicsit aggodom.
van a gyerekünknek egy legjobb ovis barátja. az anyuka egyedül neveli a gyerekeit és elég sokat van nálunk a gyerek, meg nála miénk. mikor itt van nálunk a nő, a férjem issza minden szavát. és szerintem valahol bejön neki a nő. nagyon megfigyeltem a csajt és semmilyen jelét nem mutatja a férjem felé, hogy tetszene neki. tehát igazából nem a nőt "hibáztatom". hanem a férjemen nem igazodok ki. egyszer beszélgettünk és felhozodott, hogy "marika" milyen jó fej. milyen ügyesen csinája, hogy a két gyerekét egyedül neveli, és milyen kiegyensúlyozott. meg hogy ő "rendesen" dolgozik...2 nyelvű irodában alkalmazott. nem értem mit eszik azon a nőn. nem is csinos, sőt elég molett. nem a testalkatával van baj, csak hát nem értem mi tetszik neki azon a nőn. tény, hogy én is sokszor kérdezem tőle, hogy hogyan bírja? egyedül van évek óta a gyerekekkel, járnak kirándulni, mindenük meg van, pedig átlagos a fizetése, ezt is mondta "marika". viszont tényleg olyan kiegyensúlyozottnak tűnik a sok rossz ellenére.
féltenem kell tőle a férjem?
Jaj, hagyjátok már abba!
Kerdezo, el tudnad fogadni, ha a ferjed azt modnana, igen, bejon a no? Ha nem (es ezt a ferjed is tudja), aligha szamithatsz oszinte valaszra.
Szerintem ne kerdezz ilyesmit, ha nalatok nincs meg annak a kulturaja, hogy el tudjatok egymasnak oszintem mondani, ha bejon valaki.
Inkabb beszelj E/1 szemelyben, nezd meg a GFK kommunikacio alapjait es mondd el, hogy kicsit aggodsz.
Siman lehet, hogy valamiert tetszik neki a no, ha nem olyan tipus mint te, hat akkor meg inkabb. Sajnos ennyi ev utan a valtozatossag vonzobb, mint a klasszikus parameterek. DE ez egyaltalan nem jelenti azt, hogy elhagyna erte.
Ne kérdezz semmit.. Te irod hogy a nő nem érdeklődik a férjed iránt.. Nem érdekli a férjed különben azt észre vetted volna.. Minek agyalsz rajta csak magadat hergeled. A párod meg nem fogja megmondani hogy igen megd.nam a Marikát.
Engedd l a dolgot és mikor ott van a nő te beszélgess vele ne a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!