Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés vagyok neki?

Figyelt kérdés

14 éve vagyok együtt a férjemmel. gyönyörű életünk van. csodaszép kertes ház, gyönyörű autók, elképesztő helyekre járunk nyaralni, két szép gyerekünk. szerintem mondhatom magamról, hogy dekoratív, 2 gyerek után elég csinos nő vagyok, vicces és okos. szeretnek a barátaink, nagyon sok barátunk van. gyes alatt elkezdtem foglalkozni a sminkeléssel és most abban dolgozom.

a férjemmel minden rendben van köztünk, mégis kicsit aggodom.

van a gyerekünknek egy legjobb ovis barátja. az anyuka egyedül neveli a gyerekeit és elég sokat van nálunk a gyerek, meg nála miénk. mikor itt van nálunk a nő, a férjem issza minden szavát. és szerintem valahol bejön neki a nő. nagyon megfigyeltem a csajt és semmilyen jelét nem mutatja a férjem felé, hogy tetszene neki. tehát igazából nem a nőt "hibáztatom". hanem a férjemen nem igazodok ki. egyszer beszélgettünk és felhozodott, hogy "marika" milyen jó fej. milyen ügyesen csinája, hogy a két gyerekét egyedül neveli, és milyen kiegyensúlyozott. meg hogy ő "rendesen" dolgozik...2 nyelvű irodában alkalmazott. nem értem mit eszik azon a nőn. nem is csinos, sőt elég molett. nem a testalkatával van baj, csak hát nem értem mi tetszik neki azon a nőn. tény, hogy én is sokszor kérdezem tőle, hogy hogyan bírja? egyedül van évek óta a gyerekekkel, járnak kirándulni, mindenük meg van, pedig átlagos a fizetése, ezt is mondta "marika". viszont tényleg olyan kiegyensúlyozottnak tűnik a sok rossz ellenére.

féltenem kell tőle a férjem?

2023. máj. 8. 11:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha még meg is csal… Szerethet téged. Az higy tetszik neki, még nem automatikus megcsalás. Tök jó lenne ha az emberek elfogadóbbal lennének egymással. Ha a párod mással is szexelne, szerintem nem lenne olyan nagy bűn. A szex élvezetes… Ha vágyna rá mással is, szerintem az a természetes. Élni, és élni hagyni. (Igen, vissza felé is érvényesnek gondolom.) 30/F
2023. máj. 8. 12:22
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, mit érzel ezzel kapcsolatban. Persze ne ezzel a falhozállítós "Tetszik a Marika?" módszerrel. Ha minden rendben köztetek, biztosan ezt is meg tudjátok beszálni.
2023. máj. 8. 12:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit megunnak egyszer, lehetsz te akármilyen jónő'. Őt is megunná, ha együtt élne vele. Ilyen a pasasok elég nagy része, mindig az új, a másabb kéne. Egy ideig. Azért az sem túl pozitív, hogy a te munkádat mennyire lenézi, ha még egy irodai alkalmazotti munkát is jobban csodál.És nem is titkolja.
2023. máj. 8. 12:50
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Neked annyi sajnos, ha nem is Marikával, de más nővel meg fog csalni.
2023. máj. 8. 12:59
 5/19 anonim ***** válasza:
51%
Már régóta megvannak egymásnak. Csak egy szimpla kérdés-a gyerekei közül az egyik nem "véletlenül" az uradé?
2023. máj. 8. 13:00
 6/19 anonim ***** válasza:
53%
Tedd őket próbára
2023. máj. 8. 13:26
 7/19 anonim ***** válasza:
79%

Jaj, hagyjátok már abba!

Kerdezo, el tudnad fogadni, ha a ferjed azt modnana, igen, bejon a no? Ha nem (es ezt a ferjed is tudja), aligha szamithatsz oszinte valaszra.

Szerintem ne kerdezz ilyesmit, ha nalatok nincs meg annak a kulturaja, hogy el tudjatok egymasnak oszintem mondani, ha bejon valaki.

Inkabb beszelj E/1 szemelyben, nezd meg a GFK kommunikacio alapjait es mondd el, hogy kicsit aggodsz.

Siman lehet, hogy valamiert tetszik neki a no, ha nem olyan tipus mint te, hat akkor meg inkabb. Sajnos ennyi ev utan a valtozatossag vonzobb, mint a klasszikus parameterek. DE ez egyaltalan nem jelenti azt, hogy elhagyna erte.

2023. máj. 8. 13:52
 8/19 A kérdező kommentje:
csak azért gondolkodok ezen, mert én szűltem neki két gyereket, csodás otthont adok neki, kaja van mindig, tiszta ruha. mindenki azt mondja, hogy mint egy mesébe illő család vagyunk. erre itt van ez a nő, 2 gyerekkel, nem is szép, nem is csinos, erre pont az én férjemnek kéne más gyerekivel együtt? ki tudja miért nincs pasija. de mint mondtam a csaj egyáltalán nem mászik rá a férjemre meg semmi jelét nem adja, a férjemnek jön be szerintem. nyilván kérdeztem tőle óvatosan, de nem tagadta nem is igenelte. nem tudom, ilyenkor mindig azok az anyák jutnak eszembe amiket a filmben látok, hogy el vannak veszve, és a férfiak várják hogy meg mentsék őket...de őt nem látnám hogy meg kell menteni, merrt sokkal boldogabnak tűnik igy egyedül mint én. epdig én boldog vagyok csak nagyon fáradt.
2023. máj. 8. 14:19
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már amikor a történet elejét olvastam azt hittem behányok a cukormáztól. Ezt a hihetetlen fantasztikus tökéletes életet amit valami amerikai nyálas filmből szedtél...és mégis szar van a palacsintában...ejj ejj...
2023. máj. 8. 14:46
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne kérdezz semmit.. Te irod hogy a nő nem érdeklődik a férjed iránt.. Nem érdekli a férjed különben azt észre vetted volna.. Minek agyalsz rajta csak magadat hergeled. A párod meg nem fogja megmondani hogy igen megd.nam a Marikát.

Engedd l a dolgot és mikor ott van a nő te beszélgess vele ne a férjed.

2023. máj. 8. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!