Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, olyankor hogy viszonyultok a párotokhoz, ha elég idegbeteg módon reagál le valami helyzetet, és ti is ott vagytok?
Már a második alkalommal van ilyen, hogy belémköt egy illető, akivel történetesen ott van a barátnője is, és előjön az állat az illetőből.
Nekem meg van egy higgadt, birka stílusom, amitől a falra tud mászni még egy halott is.
Régebben én is ilyen voltam, és nagyon nem tolerálta az akkori barátnőm.
Nekem meg olyan fizimiskám van, hogy valamiért szeretnek belémkötni az emberek...ahogy 1x fogalmazott valaki velem kapcsolatban, olyan bántanivaló fejem van.
Na ma is ez történt, én kértem elnézést a nőtől, a veszekedés, balhé miatt.
A kedves párja meg csak ugrált tovább, magából kikelve.
Közlekedési helyzet volt, ráadásul az illető szórakozott velem az úton, aztán még ő állt meg egy körforgalom előtt, balhézni.
Egy c. család majdnem laposra verte, mert feltartotta őket is, na akkor sajnáltam meg a palit, pláne a barátnőjét.

Helyzetfüggő, de olyanokkal nem szoktam eleve összejönni, akik ilyen mérges csivava típusok és mindenre ugranak azonnal.
Ha egyébként normális, de valamin épp felhúzza magát és leáll veszekedni, ő dolga, maximum utólag megmondom neki, ha szerintem ő volt az idióta, ha nem, akkor vele együtt veszekszem a másikkal. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!