Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti bejelölitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti bejelölitek a barátnőtök pasiját facebook-on?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok együtt a barátommal. Egy koncerten összetalálkoztunk egy régi barátnőmmel,ahol a barátommal együtt voltam. Pár nap múlva látom, hogy ismerősök a fb-n. A barátom azt mondja, a lány jelölte be. Nem féltékenykedek, csak ez nekem fura, én ezt nem tenném fordított esetben. Ti hogy látjátok ezt?
2023. máj. 7. 12:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen, furanak tartom a lany reszerol. Ezert is irtam ki.
2023. máj. 7. 12:20
 12/20 A kérdező kommentje:
9 es 10 koszi a visszajelzest, en is igy gondolom.
2023. máj. 7. 12:23
 13/20 anonim ***** válasza:
46%
Facebook ismerősök lettek, nem Tinderen matcheltek össze. Semmit nem kell ebbe belelátni, feleslegesen idegesíted magad. Akadj le a szoc médiáról és menj ki a való világba.
2023. máj. 7. 12:24
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
Én nem szoktam bejelölni senkit, akivel csak futólag találkoztam és nem vagy alig fogom a jövőben látni. De nem jelent feltétlenül valami hátsó szándékot a részéről, vannak akik így gyűjtik az ismerősöket és bejelölnek bárkit, akivel akár egyszer is beszéltek. Amíg nem ír rá, ne foglalkozz vele.
2023. máj. 7. 13:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen emebrek. Nézd meg hány ismerőse van. Ha túl sok, akkor mindenkit bejelöl, akivel vaéaha összefutott :D
2023. máj. 7. 13:11
 16/20 anonim ***** válasza:
29%
Tetszik neki a baratod.
2023. máj. 7. 13:16
 17/20 anonim ***** válasza:
59%
Én soha egyik pasiját sem jelöltem, ha akartak jelöltek. Van olyan barátnőm akinek kéthavonta kéne tiltogatni a pasiját. 😂
2023. máj. 7. 13:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Így nem hogy egyszer összefutottam valakivel.
2023. máj. 7. 17:11
 19/20 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem jelölgetek így embereket, és igazából vissza sem jelölök... de ismerek nem is egyet, aki kb. a macskát is bejelölné, amit a szomszéd városban megsimogatott egy kirándulás alkalmával. Meg olyat is, aki mindenkinek visszajelöl, aki bejelöli, ha legalább egyszer összefutottak (vagy akkor is, ha gőze sincs, kicsoda :D). Igazság szerint a párom is az utóbbi kategória, tehát ha egy barátnőm, ismerősöm bejelölné, visszajelölné. Ha éppen mellette vagyok, akkor szólna, de ha nem, valószínűleg nem jutna eszébe fél nappal később, annyira nem érdekelné :D.

Te tudod, hogy a párod meg a barátnő melyik kategóriába tartozik. Én nem tulajdonítanék ennek nagy jelentőséget, ha nincs okom azt feltételezni, hogy a párom ki akar kacsintgatni.

2023. máj. 7. 19:24
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért nem jelölnék be pasikat. Ki tudja, melyiknek van ilyen rögeszmés nője, aki ebbe is képes többet letni.
2023. máj. 7. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!