Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha nagyon tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha nagyon tetszik egy fiú, bejelölitek facebookon?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Én be hát...sokkal előnyösebb,ha tudsz vele beszélgetni vagy ő tud a frissítéseidről anélkül,hogy rád nézne! :) Lány vagyok és ha te is az vagy csak azt tudom tanácsolni,hogy bátraké a világ! :D Ha fiú vagy,akkor csak kíváncsi vagy rá? Talán megjelölt egy lány? :O Már kíváncsivá tettél!! Majd írd le a fejleményeket! :)
2012. ápr. 15. 17:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok, de nem merem bejelölni :D
2012. ápr. 15. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, bocsi előre is a válaszért. Nem bánom, ha bejelöl egy lány, többnyire el is fogadom. :)
2012. ápr. 15. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Első vagyok...figyelj rám! Ha szereted,akkor ne azt mutatsd ki,hogy félsz bejelölni vagy bármiben is szégyenlős vagy,mert abban csak azt látja (tisztelet a kivételnek!!!!),hogy nem vagy elég bevállalós pl.szex területén. És én is ezzel rontom el. :S Én is ilyen félénk vagyok,de bejelöltem :D Sok sikert és szerintem tedd meg,talán még szerelem is lehet belőle.Sőt lehet,hogy ő is így érez irántad,csak nem meri bevallani :) Hány éves vagy? És a srác? :D UI.:Remélem segítettem valamennyit.
2012. ápr. 15. 17:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Szeretni nem szeretem, mert csak látásból ismerjük egymást és ő sajnos ilyen tipikus "menő" srác. Fogalmam sincs, tetszenék-e neki. Miután te bejelölted, alakul valami? :) 17 vagyok amúgy, ő 19
2012. ápr. 15. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:
ha van magadról kép akkor jelöld be bátran:) akkor gondolom tudni fogja, hogy ki vagy:)
2012. ápr. 15. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen,azóta már megkérdezett,hogy járunk-e :) Szuper cukii  és nagyon szeretjük egymást,bár szex még nem volt...2 hete járunk :) Szerinted mikor feküdjek le vele?
2012. ápr. 15. 18:22
 8/10 A kérdező kommentje:

Dejó neked, irigyellek:)

Ezt így nem tudom megmondani, te érzed, hogy mikor állsz rá készen:)

2012. ápr. 15. 20:02
 9/10 anonim ***** válasza:
én már jelöltem be, és bár több nem lett a dologból, de barátság igen :)
2012. ápr. 15. 20:03
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
F*szom ki van már a facebook-al! Miért, ha neked tetszik egy nő és ahejett, hogy odamennél hozzá beszélgetni, vagy elhívnád valahová, inkább bejelölöd ezen a szarságon? Ezt ugye nem gondoltad komolyan :D?
2012. ápr. 16. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!