Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki tetszik, és szerintetek lehet hogy én is neki? :/
Nagyon félénk srác, kb nem beszél senkivel, lányokkal főleg nem. Mi se beszélünk élőben, de facebookon mindig rám ír. Szíveket ír, mondta hogy meg akar ölelni (de még mindig nem ölelt meg mert azt mondta hogy zavarja ha ott vannak mások..), múltkor azt mondta hogy nem akar aludni mert rossz hogy nem vagyok ott mellette, de ha én mondom hogy aludjon velem akkor csak ennyit ír vissza: :/
Múltkor kérdeztem, hogy bír-e és azt mondta hogy persze. majd pár hét múlva megkérdeztem hogy ezt hogy értette és azt válaszolta hogy úgy hogy nagyon bír. szóval konkrétumot nem mond hogy milyen értelembe...
én pedig már nem értem az egészet :'c
;D de igen kellek csak rohadtul elegem van a nyomulós majmokból.
amúgy ha normálisan nem tudod leírni akkor inkább sehogy :') köszi.
nekem is elegem van a nyomulós majmokból, kedves utolsó, sőt, többségüktől hányingerem. nem akarok általánosítani, de a tapasztalatok alapján a bunkók és az önteltek nyomulnak, a normális, okos, neadjisten érző lények gyakran félénkek.
kérdező, tetszel neki, ahogy már elöttem is írták, hívd el valahova (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!