Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz, ha összejövök az exem húgával?
Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 10:48
11/29 anonim válasza:
Szerintem azon fognak kiakadni, hogy titkoltátok.
12/29 A kérdező kommentje:
A nővérének sz*rul fog esni szerintetek? Ő hagyott el engem.
2023. máj. 7. 11:13
13/29 anonim válasza:
"Amúgy az exem a haverommal jött össze, mielőtt elítéltek."
Valami jobbat, ütősebbet találj már ki, hogy legalább hihetőbb is legyen a hazug troll előadásod.
14/29 A kérdező kommentje:
Hát pedig ez van. Jó pár hónap volt, mire talpraálltam. Nekem elhiheted, senkinek se kívánom. Több éves kapcsolat volt egyébként.
2023. máj. 7. 11:22
15/29 anonim válasza:
14 Ha számodra megfelelő a hazugságban való élés, ám legyen:)
Most mondjam azt, hogy megérdemled? Megérdemled. A többit is amit a cselekedeted alapján tapasztalsz az életedben-jelenleg is, és már elég régóta. Szívás, ahogy szokták volt mondani.
16/29 anonim válasza:
Huginak meg tesónak majd lesz egy közös poénjuk rólad, hogy megvoltál mindkettőnek, és szerintem gyakori téma lesz az is, hogy mit csináltak veled az ágyban.
17/29 A kérdező kommentje:
15-ös kíváncsi vagyok mivel édemeltem meg, h lelépjen a haverommal, mikor végig hűséges voltam hozzá és szerettem.
2023. máj. 7. 11:57
18/29 anonim válasza:
17 Miért jó neked a hazudozás továbbra is? Nem tanultál az előző kommentes leckéből? Kell még?
19/29 A kérdező kommentje:
Én nem hazudozok.
2023. máj. 7. 12:08
20/29 anonim válasza:
Te életed, úgy alakítod ahogyan azt te szeretnéd.
Esetleg arra figyelj hogy ne járj úgy mint az előző kapcsolatodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!