Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz, ha összejövök egy nővel, akinek a fiatalkorú gyermeke vegetariánus/vegán? Köteles vagyok ilyen étrendet biztosítani neki? Nincs saját jövedelmük. Elméleti kérdés.
Figyelt kérdés
2019. okt. 31. 13:04
1/9 anonim válasza:
A fiatalkorú gyerekről a szülőnek kötelessége gondoskodni, neked külön kötelező teendőd nincs.
2/9 anonim válasza:
Ne gyerek össze olyan nővel, akinek nincs saját jövedelme (akkor miből élnek?)
3/9 Alain Delon válasza:
Ha kötelességként fogod fel a kapcsolatot, rég megette a fene.
4/9 anonim válasza:
egyetértek hármassal.
És ha ételallergia miatt kell külön, még drágább étrend?
5/9 anonim válasza:
Eddig sem halt éhen. Ezután sem lesz kevesebb a bevételük. Miért lenne ebből gond?
6/9 anonim válasza:
Eltartani sem vagy köteles, nem ám a hülyeségeit kiszolgálni.
7/9 anonim válasza:
A gyereket az anyja és az apja csinálta, szóval gondoskodni kizárólag nekik kell a kölyökről. Akkor sem kérték ki a véleményed, amikor összeütötték a pulyát.
8/9 anonim válasza:
Mi értelme az ilyen elméleti kérdéseknek?
Ha kötelességķént fogod fel, akkor bele se kezdj.
Nekem pl. ételallergiás az egyik gyermekem, de eddig is egyedül oldottam meg a drága, speckó étkezését, de ha lesz párom, akkor sem neki, hanem nekem lesz kötelességem gondoskodni arról, hogy csak a speciális diétáját folytathatja tovább.
9/9 anonim válasza:
Látszik, hogy elmèleti kèrdès, mert logikátlan. Ha nincs saját jövedelmük, akkor addig hogy èlnek, míg veled nem találkoznak? :)))
Amúgy meg nem vagy köteles. De ha mondjuk egy hosszabb, komolyabb távú kapcsolatban, ha mondjuk átmenetileg minkanèlküli lesz az anya, nyílván megteszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!