Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a férfiak? Miért gondolják, hogyha fiatal nőjük van, akkor attól ők is fiatalok lesznek?
Ez a vicces, hogy szerinted tévedek, és nagy mellénnyel hangoztatod ezt.
A szex lényege a fajfenntartás. A férfiak arra a nőre gerjednek, akiről ösztönösen érzik, hogy egészséges, életképes utódot szülne. Mivel a fiatal nőknél ez sokkal inkább jellemző, ezért a fiatal csajokat kívánják szexuálisan. Ez egyszerű ok-okozat, biológiai törvényszerűség.
A nők próbálkozásai a külsejükkel kapcsolatban mire irányulnak? Hogy fiatalabbnak tűnjenek. Ráncfeszesítő krémek, kezelések, hajfestés, fiatal feszes testet ígérő ruhák, smink a fiatalabbnak tűnő arcért stb.
Nem kell ezen bosszankodnod, csak fogadd el. Ha te egy huszonéves nő vagy, akkor élvezd a fénykorodat.
Ott kezdődik, hogy boldog párok nincsenek.
Vannak akik beszorulnak egy helyzetbe sok évre, de aki megteheti elmenekül és újat akar mindenből.
23-as kivételek mindig vannak. De amikor egy jelenséget vizsgálunk, akkor a 90%-os többségről kell beszélnünk, nem a kivételekről. Ha megkérdeznél 100 férfit, hogy a Sydney-t dugná-e a Szerencsekerékből, vagy Hevesi Krisztát, akkor 98 az elsőt fogja mondani. Mert szép, babaarcú, feszes bőrű, formás, jó alakú, akiből árad az életenergia. És igen, a termékenység is. Szexi fiatal(!) nő. Hevesi Kriszta pedig hiába tartja jól magát, már öreg. Ugye sejted, hogy őt mennyire lehetne teherbe ejteni...
Én tényeket írtam le, te homokos, nem pedig véleményt. Hiába hisztériázol, mint cigányasszony a bolti lopás után, attól még ez van.
szerintem egy kicsit elbeszéltetek egymás mellett. igen, sydney-től sokkal könnyebben feláll a fasz, de egy meglett férfinek azért valószínűleg rövid úton az agyára menne egy teljességre törekvő párkapcsolatban (a "főleg szex + mellette néha egy kis egyéb szórakozgatás" típusú viszonyt nem nevezném annak)
egyébként ha ennyit napozik és szolizik, sydney bőre sem lesz sokáig hamvas
A #22-es kommentelővel maximálisan egyetértek.
#5 voltam.
"Ezert nem szeretem azt mikor irjak , hogy "csak a fiatal lanyoknal tud bevagodni , a korahoz illoknel nem megy" ott talalja meg mindenki a boldogsagot ahol lehetoseg kap ra ez nem szimpla valasztas kerdese."
egyetértek. tömegével születnek az "éretlen gyökér, akinek a saját korosztályánál nincs esélye" típusú válaszok, de ezeket leginkább csak az irigység vagy egyéb frusztráció szüli. valójában pont, hogy nehéz fiatal nőknél bevágódni, rájuk van a legnagyobb kereslet.
Valójában nagyon ritka, hogy férfi sokkal fiatalabb nővel legyen együtt.
Ez csak néhány emberke álmában létezik.
Egy ilyen párt sem ismerek, ellenben olyat, ahol a nő 10+al idősebb, olyat kettőt is. (Házasságban, gyerekkel)
Ez szerintem ilyen önvigasztalása az öregedő férfiaknak, akik nem tudják elengedni a fiatalságukat, és még reménykednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!