Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Barátnőm kicsit felszedett az utóbbi időben, 85 kiló és kb 167 cm magas. Igazából nekem nagyon tetszik így, nincs bajom vele. Viszont sok embertől megkapta már, hogy bonbont, csokit ne vegyek neki ajándékba, inkább mást. Meg ne bíztassam, hogy fogadja el magát, stb. Tényleg kongatnom kéne a vészharangot, pláne ha tetszik is?
27 évesek vagyunk
2023. máj. 5. 20:04
11/12 anonim 

válasza:

* Ha nőd jól érzi úgy magát, és neked is tetszik.; akkor mások csak ne ugassanak bele. Meg amúgy, egyébként se ugassanak bele. :):)
12/12 anonim 

válasza:

*Szóval illetlenség volt ilyen megjegyzéseket tenni szerintem.
Valakit becsmérelni, leszólni, aki neked a szívednek kedves; ezt nem tiszteletben tartva, hogy neked a szívednek ő kedves.
Szóval illetlenek voltak mindenképp.
Testtömegindexnek most nem néztem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!