Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
Barátnőm kicsit felszedett az utóbbi időben, 85 kiló és kb 167 cm magas. Igazából nekem nagyon tetszik így, nincs bajom vele. Viszont sok embertől megkapta már, hogy bonbont, csokit ne vegyek neki ajándékba, inkább mást. Meg ne bíztassam, hogy fogadja el magát, stb. Tényleg kongatnom kéne a vészharangot, pláne ha tetszik is?
27 évesek vagyunk

Ez tényleg kicsit sok, de ha mindkettőtöknek jó így, akkor ne kezdd diétáztatni. Jó, tényleg ne vegyél neki annyi édességet, inkább menjetek sétálni.
Viszont ha ez őt zavarja, es szeretne lejjebb adni, akkor ne biztasd hogy fogadja el magat, hanem segitsd! Pár év es lelassul az anyagcseréje, akkor meg már 1-2 kg leadasa is vértizzadás lesz. Most még könnyebb.

Ha neked tetszik és ő is elfogadja magát, hol ezzel a gond?
Dicsérd meg sokszor, hogy így is legyen önbizalma, de ne vegyél neki bonbon, hogy azért ne kezdjen el tovább hízni.
Ha pedig ő nincs így kibékülve magával akkor támogasd a fogyásban. Ennyi :) amúgy meg érezzétek jól magatokat!

Ne adjál ilyenben mások véleménye. Neked tetszik így is. Nemtom,ő mit gondol magáról, de semmiképpen Ne dörgöld az orra alá, hogy "kövér".
Amúgy azért Ne vegyél neki minden héten bonbont, figyeljél rá tényleg az ő fizikai egészségére is.
De azt Ne hagyd , hogy elhitessék veled,hogy ő úgy Nem megfelelő; mert ,ha neked az , akkor az.
Most nemtom amúgy mire mondták, de valszeg gyanítom, nem az egészségügyi állapotát féltik,hanem félnek, hogy ha kövér lesz , és szembejön az utcán , ők nem fogják esztétikusnak tartani; és (még)inkább egós kicsinyeskedésből be akartak szólni; mert nekik savanyú a szőlő, "nem jött be az élet", és akkor mivel kicsike az önértékelésük, ezért szeretnek másokra becsmérlő megjegyzéseket tenni.
Tehát szerintem nem az egészségéért aggódnak, csak egós kicsinyeskedésből le akarták szólni (neked) a barátnődet, hogy "kövér". És akkor ettől kicsit jobban érezhették magukat lelkileg -egykét percig- hogy "ők legalább nem kövérek"/"én legalább nem vagyok kövér. Én ennyiben jobb vagyok a másiknál. Akkor felülkerekedtem! Akkor győztem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!