Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs Feleség/Férj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs Feleség/Férj kategória?

Figyelt kérdés
Akkor ott megkerdezhetnem,hogy mit javasoltok arra,hogy ne nezzem kovernek a felesegemet. Amikor osszejttunk 0 volt a legjobb csaj a faluba,de mostanra mar ugy meghizott. Nekem mindig a vekonyabb lanyok tetszettek, szep hosszu labakkal. Erre most ezt kapom. Mikor megolelem akkor erzem hogy jol ki van parnazva.
2023. máj. 4. 14:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj leszel vele beszélni.

Mondjuk jobban hangzik ha inkább a túlsúly okozta betegségekre térsz ki és azt hangsúlyózod h aggódsz az egészsége miatt és nem azt h figyi cica egy sovány csajt vettem el szóval nem volt róla szó h így fogod feldobálni az úszógumikat pls vissza a megbeszélt tervhez köcce. XD

2023. máj. 4. 15:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret sütni akkor rávezethetnéd hogy ne ilyen egészségtelen cukros sz4rokat csináljon, hanem normálisabb dolgokat. Ha nem is beteg, jó úton halad hogy az legyen.

Teljes kiörlésű lisztre áttérni. Cukormentes, vagy egészségesebb cukor alternatívát használni. Olyan recepteket nézni amibe nem fél kilo margarinos cukros krém kell stb

Répa torta. Mandulás, magvas sütik, stb. amik lightosabbak.

Mondjuk szerintem lehet itt tapintatoskodni, de nem fogja venni a lapot.

Az egészséges cuccok nem fognak neki ízleni. A végén kénytelen leszel kinyögni.

2023. máj. 4. 16:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kerd, hogy fozzon egeszseges eteleket es te is ilyen dietat kovess. Igy konyebb lesz tartania neki is. De egyetertek, errol beszelni kellene vele, maskent honnan tudna, hogy teged ez zavar? O abban a hiszemben van, hogy te mindenhogy szereted.
2023. máj. 4. 18:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Na és mi újság Sényőn?
2023. máj. 4. 19:20
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
12-es, repatortatol sajnos nem lehet fogyni. Teljes eletmodvaltas, rendszeres mozgas nelkul nem fog menni. Itt bizony fel kellene vallalni ezt a dolgot az asszony elott.
2023. máj. 4. 19:24
 16/19 anonim ***** válasza:
15 nyilván nem lehet tőle fogyni. Na de ezt arra írtam, hogy még mindig diétásabb,kevésbé hízlaló mint egy átlag süti
2023. máj. 4. 19:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Egeszsegsebb, az teny.
2023. máj. 4. 21:22
 18/19 A kérdező kommentje:
"Na és mi újság Sényőn?" - ezt nem értem
2023. máj. 5. 08:15
 19/19 A kérdező kommentje:

Na ez erdekes xD

[link]

2023. máj. 12. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!