Melyik kategóriába sorolod magad inkább, ha pénzről van szó?
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 17:05
A kérdező szavazást indított:
Beosztod, befekteted, hosszú távra tervezel
Feléled, igyekszel gyorsan elkölteni, inkább élsz a mának
34 szavazat
1/7 anonim válasza:
A kettő között vagyok. Van elég spórolt pénzem, de ha vágyok valamire, nem sajnálom rá a pénzt.
2/7 anonim válasza:
Én amikor kézhez kapom a fizumat; szeretek rögtön herdálni, kicsit megajándékozni magam, pl egy túrósbatyuval, vagy egy szép új pólóval. De nem igyexek gyorsan elkölteni, közben szeretnék spórolni is, csak jó érzés, hogy időnként megtehetem, hogy meglepem magam; és akkor élvezem egy kicsit a ,,szabadságot", amikor megGyün a fizetés.
3/7 anonim válasza:
Mint 1-es. Alapvetően beosztó vagyok, de vannak dolgok, amikre nem sajnálom a pénzt. A jó ár/érték arány a legfontosabb számomra.
4/7 anonim válasza:
Alapvetően nem vagyok pénzközpontú, de ha úgy alakul, egész ügyesen intézem a pénzügyeimet. Az a fajta vagyok, aki azt mondja: "Nincsen? Jó, hozzuk ki belőle a legpozitívabbat! Van? Jó, hozzuk ki belőle a legpozitívabbat!" :)
5/7 anonim válasza:
Beosztom, de mégis ugy érzem, hogy felélem, mert elmegyek a boltba, csak olyat veszek ami tényleg létszükséglet (pl kaja), és egy tízezres rögtön...
6/7 anonim válasza:
Hozzá vagyok szokva a csórósághoz, így be tudom osztani a pénzt, de nem tervezek hosszú távra, befektetni meg sosem volt mit. Ha valamit nagyon szeretnék, megveszem, de a mindennapokban csak a legszükségebbekre költök, a nagyobb kiadások előtt hetekig-hónapokig is képes vagyok tökölni és árakat hasonlítgatni.
7/7 anonim válasza:
Pontosan úgy vagyok, mint #1 és #5.
Beosztom, de egy egyszerű bevásárlás, ahol csak szükséges dolgokat veszek és nagyjából kitart egy hétig (pékárutól, gyümölcstől eltekintve, mert ezekből többször kell egy héten venni általában), mégis 10ezer körüli végösszegre jön ki. Ami meg egyre rosszabbul érint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!